MasterChef: Ιορδάνης Αράπογλου: «Φοβάμαι τις άσκοπες παρεξηγήσεις» (video)
Media

MasterChef: Ιορδάνης Αράπογλου: «Φοβάμαι τις άσκοπες παρεξηγήσεις» (video)

MasterChef 4: Ο Ιορδάνης Αράπογλου που γνωρίσαμε φέτος απο το μαγειρικό reality του Star αποκαλύπτεται και υποστηρίζει γυναίκα για τον φετινό τίτλο του MasterChef

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό έδωσε ο Ιορδάνης Αράπογλου ο οποίος έφυγε σχετικά νωρίς από το MasterChef 4 και αποκαλύπτει ότι υποστηρίζει γυναίκα για νικητή του reality

Γεννήθηκα: Στην όμορφη θεσσαλονίκη, έχοντας καταγωγή από τον Πόντο και την Κύπρο.

Σπούδασα: Μαγειρική και αρτοζαχαροπλαστική.

Δήλωσα συμμετοχή στο «Masterchef» γιατί: Αναζητούσα μια καινούργια εμπειρία, που θα με γέμιζε μαγειρικά και συναισθηματικά.Ήθελα να ζήσω κάτι καινούργιο και μοναδικό.

Δεν θα ξεχάοω από τη συμμετοχή μου σε αυτό; Την αδρεναλίνη που σε διαπερνούσε κάθε δευτερόλεπτο σε κάθε δοκιμασία, καθώς το «Masterchef 4» χαρακτηρίζεται και το πιο πρωτότυπο από όλα.

Αυτός/ή που θα ήθελα να πάρει τον τίτλο του «Masterchef» είναι: Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο παίκτη που θα ήθελα να πάρει τον τίτλο του «Masterchef», καθώς το επίπεδο είναι πάρα πολύ ανεβασμένο. Σίγουρα, θα ήθελα ένα κορίτσι να νικήσει, για να σπάσει λίγο η ρουτίνα του παιχνιδιού.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Τον σταυρό μου.

Θάλασσα ή βουνό: Εννοείται θάλασσα.

Το αγαπημένο μου μέρος: Όπου έχει καλό,φαΐ, μπορεί να γίνει το αγαπημένο μου μέρος.

Το πιο όμορφο δώρο που έχω δεχθεί: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο δώρο. Οι στιγμές που μου προσφέρουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Η αγαπημένη μου ταινία: Ο Harry Potter

Το αγαπημένο μου βιβλίο: Μετά τον Harry Potter είναι Το δέμα.

Το αγαπημένο μου φαγητό: Η καρμπονάρα, καθώς όποτε μαγειρεύω με γεμίζει με αναμνήσεις του μπαμπά μου, που μας φτιάχνει ολόκληρα πακέτα από μακαρόνια.

Η σπεσιαλιτέ μου: Αν το φαΐ γίνει με αγάπη και μεράκι, τότε όλα μπορούν να θεωρηθούν σπεσιαλιτέ.

Δεν θα έκανα ποτέ ξανά: Δεν υπάρχει το ποτέ στο λεξιλόγιο μου.

Το γούρι που έχω: Ο σκύλος μου είναι το καλύτερο γούρι μου.

Η συμβουλή που δεν θα ξεχάοω ποτέ: «Σε μια δουλειά δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω!».

Τον ελεύθερο χρόνο μου: Κάνω γυμναστική, παίζω πιάνο, πάω βόλτα με τους φίλους μου, γράφω συνταγές, γράφω διάφορα μυθιστορήματα και βγαίνω βόλτα με τον σκύλο μου.

Φοβάμαι: Τις άσκοπες παρεξηγήσεις.

Πριν κοιμηθώ: Κάνω μία μικρή ανασκόπηση της ημέρας που πέρασε. Τι πήγε σωστά και τι λάθος.Έπειτα αποβάλλω τις κακές σκέψεις, κρατώντας μόνο τις θετικές και ευχάριστες στιγμές.

Τα επόμενα επαγγελματικά μου σχέδια: Σίγουρα σκοπός μου είναι να δουλέψω την καλοκαιρινή σεζόν, μετά να μετακομίσω στην Αθήνα αλλά και να εκδώσω τα δύο βιβλία μου.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved