Άγριες Μέλισσες: Βγαίνουν απο την καραντίνα- Το μυστικό email στους συντελεστές
Media

Άγριες Μέλισσες: Βγαίνουν απο την καραντίνα- Το μυστικό email στους συντελεστές

Άγριες Μέλισσες: Οι συντελεστές της σειράς του ANT1 ξεκίνησαν να ξαναδιαβάζουν το σενάριο καθώς σύντομα επιστρέφουν στο… Διαφάνι!

Σαν τρελές βουίζουν οι «Άγριες μέλισσες» για να επιστρέψουν στο Διαφάνι! Σύμφωνα με πληροφορίες , ένα μυστικό e-mail βάζει την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 σε τροχιά επαναφοράς στους δέκτες μας.

Όπως μετέφερε αξιόπιστη πηγή στην εφημερίδα Espresso, οι συντελεστές του σίριαλ ειδοποιήθηκαν διακριτικά μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου αλλά και τηλεφωνικά ότι -εκτός απροόπτου- θα αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα τη Δευτέρα 27 Απριλίου, δηλαδή μετά την Κυριακή του Θωμά.

Στόχος τους -αν αποδώσουν φυσικά τα αυστηρά μέτρα που έχει πάρει η Πολιτεία για τον κορονοϊό- είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε καινούρια επεισόδια από αρχές Μαΐου και μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Όπως ενημερώθηκαν βασικοί πρωταγωνιστές του σίριαλ,

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Στα εξωτερικά σκηνικά έχει γίνει απολύμανση, όπως και στους εσωτερικούς χώρους των Κάπα Studios, όπου βρίσκονται η σάλα των Σεβαστών, το γραφείο του Δούκα, το αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι κρεβατοκάμαρες των ηρώων της σειράς.

Μια άλλη σκέψη που επεξεργάζονται, όπως λέγεται, στον ΑΝΤ1 είναι να κάνουν τεστ για τον κορονοϊό όλοι οι συντελεστές, ώστε να ανάψουν και πάλι τα… φώτα στο Διαφάνι, κάτι που έγινε -σύμφωνα με πληροφορίες- και στην εκπομπή «Ελένη», του Alpha, για να συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα.

Κακά τα ψέματα, η μηχανή πρέπει να… τρέξει ξανά, καθώς τα διαφημιστικά έσοδα μειώνονται και ο ανταγωνισμός καραδοκεί. Κάτι πρέπει να γίνει, λοιπόν, και μάλιστα άμεσα, ώστε να επιστρέψει ο ΑΝΤ1 στη… μάχη της prime time, απέναντι από το Star και τον ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved