Σοκ! Ο βασιλιάς των τίγρεων του Netflix προσέλαβε δολοφόνους για να σκοτώσουν την παρτενέρ του
Media

Σοκ! Ο βασιλιάς των τίγρεων του Netflix προσέλαβε δολοφόνους για να σκοτώσουν την παρτενέρ του

Στη φυλακή ο Τζο Εξότικ, πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ «Tiger King» του Netflix επειδή προσέλαβε δολοφόνους για να σκοτώσουν την παρτενέρ του 

 


Εχουν γίνει διάσημοι παγκοσμίως μέσα από ντοκιμαντέρ του Netflix, όμως οι δύο πρωταγωνιστές του «Tiger King», που είναι «στα μαχαίρια» εδώ και χρόνια, δεν μπορούν να χαρούν την αναπάντεχη δόξα.

Ο Τζο Εξότικ βρίσκεται στη φυλακή διότι προσέλαβε δολοφόνο για να τη σκοτώσει, ενώ εκείνη,η Κάρολ Μπάσκιν, πλήττεται από φήμες ότι δολοφόνησε τον εκατομμυριούχο σύζυγό της και εξαφάνισε το πτώμα του ταΐζοντας με αυτό τίγρεις.

Ο 57χρονος Εξότικ, με τα χαρακτηριστικά τιγρέ πουκάμισα, που το 2016 κατέβηκε ως ύποψηφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ χωρίς αποτέλεσμα, είναι γνωστός ως «βασιλιάς των τίγρεων», καθώς από το 1999 διατηρεί στην Οκλαχόμα τον ζωολογικό κήπο Greater Wynnewood Exotic Animal Park, όπου ανέτρεφε κυρίως τίγρεις αλλά και λιοντάρια, τα οποία ενοικίαζε σαν κατοικίδια.

Παντρεμένος πέντε φορές με άντρες στάθηκε άτυχος στους γάμους του, καθώς ένας από τους συζύγους του πέθανε ύστερα από μόλυνση, ένας αυτοκτόνησε και ένας τρίτος τον εγκατέλειψε έπειτα από σύντομο έγγαμο βίο, καθώς δεν άντεχε τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Ο Γκλόβερ όμως έφαγε τα λεφτά, διοργανώνοντας πάρτι σε παραλία και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Ο Εξότικ προσπάθησε να προσλάβει δεύτερο δολοφόνο, προσφέροντας 7.350 ευρώ σε άντρα για να πυροβολήσει την Κάρολ, χωρίς να γνωρίζει ότι ο άντρας αυτός ήταν μυστικός πράκτορας της αστυνομίας.

Η Κάρολ από την πλευρά της,που διατηρεί κέντρο φροντίδας άγριων ζώων εδώ και χρόνια, καταγγέλλει τον Εξότικ για κακοποίηση και εκμετάλλευση των τίγρεων του. Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ είδε να αναδύονται φήμες ότι δολοφόνησε τον δεύτερο σύζυγο της και τάιζε με το πτώμα του τίγρεις. Πρόκειται για τον εκατομμυριούχο Ντον Λιούις, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 1997 χωρίς να βρεθούν ποτέ τα ίχνη του. Η Κάρολ, αφού κληρονόμησε την περιουσία του, παντρεύτηκε τον τρίτο σύζυγο της, Χάουαρντ Μπάσκιν.


Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved