Media

H ανακοίνωση του Γιώργου Τσούλη που δεν περιμέναμε και η δήλωση της Ναταλίας:«Έχω παρελθόν μαζί του»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο γνωστός σεφ Γιώργος Τσούλης για να μαγειρέψει λαχταριστό πιάτο της Λαμπρής αλλά και για να ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό. 

Η γνωστή παρουσιάστρια τον καλωσόρισε με χαρά στο πλατό της εκπομπής της, κάνοντας και την δήλωση που θα συζητηθεί: "Έχουμε παρελθόν με τον Γιώργο Τσούλη". Φυσικά εξήγησε τι εννοούσε.

Όπως είπε πρόπερσι τον είχε πάρει τηλέφωνο για να του προτείνει συνεργασία και εκείνος της ανακοίνωσε πως δεν μπορούσε καθώς είχε κλείσει συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου.

Την περυσινή χρονιά, η Ναταλία Γερμανού ξαναζήτησε από τον γνωστό σεφ συνεργασία όμως είχε προλάβει η Ελένη Μενεγάκη να τον κλείσει.

Τελικά, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσούλης με χαρά, θα είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Alpha όπως ανακοίνωσε, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενος.

Η Ναταλία Γερμανού από την πλευρά της, τον καλωσόρισε με χαρά στο κανάλι και μαζί μαγείρεψαν ένα λαχταριστό ρολό χοιρινού γεμιστό με πατάτες στο φούρνο, ό,τι πρέπει δηλαδή για την ημέρα του Πάσχα.

Δείτε τι άλλο συνέβη ανάμεσά τους, στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved