Media

J2US: Σπυροπούλου - Ζώτος: Η παρατήρηση του Φασουλή και η συγγνώμη της Κωνσταντίνας (video)

Gossip-tv Team

J2US: Στο πρώτο επεισόδιο του σόου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κατάφερε να... ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο τραγούδι, όμως όλοι ήλπιζαν πως στο αποψινό δεύτερο σόου, η παρουσιάστρια θα τα πάει καλύτερα. 

Ο Χρήστος Ζώτος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρεμιέρα του J2US είχε ερμηνεύσει το τραγούδι Φτηνό ξενοδοχείο σε μουσική και στίχους του Φοίβου, που έχει τραγουδήσει η Δέσποινα Βανδή η οποία φυσικά και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο.

Ως μέλος της κριτικής επιτροπής, η τραγουδίστρια με πολλή... ευγένεια και όσο πιο διακριτικά μπορούσε επεσήμανε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα λάθη που είχε κάνει στην ερμηνεία της ώστε να τα διορθώσει την επόμενη φορά.

Και παρ' όλο που η παρουσιάστρια δεν έκανε καθόλου πρόβες κατά τη περίοδο της καραντίνας, δεν τα πήγε και πολύ άσχημα στο αποψινό δεύτερο σόου, με τη σωστή καθοδήγηση, φυσικά του Χρήστου Ζώτου.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι "Έλα μου" του Σάκη Ρουβά και πράγματι πήραν καλύτερες κριτικές από την προηγούμενη φορά.

Μόνο που η Κωνσταντίνα τα... άκουσε λίγο παραπάνω από τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος την αποκάλεσε... τσιγκούνα επειδή την περίοδο της καραντίνας έφτιαξε cheesecake αλλά του πήγε πολύ μικρό κομμάτι.

Συνέβη όμως και κάτι ακόμα. Ο Σταμάτης Φασουλής έκανε παρατήρηση στην παρουσιάστρια και εκείνη βρέθηκε στην άβολη θέση να ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του συγκεκριμένου ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved