Media

Γρηγόρης Βαλτινός: «Διαφωνώ κάθετα με το θέατρο στην τηλεόραση»

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον κλάδο των ηθοποιών η πανδημία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός μίλησε με προβληματισμό για όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον καλλιτεχνικό χώρο λόγω της μετάδοσης του κορονοϊού ο οποίος έχει κλείσει τα θέατρα και κάθε άλλο χώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας από τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον.

«Εκτός από ηθοποιός είμαι και παραγωγός του εαυτού μου» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Το μέτρο των 800 ευρώ ήταν σωτήριο για πολύ κόσμο και πρέπει να συνεχιστεί. Θα αργήσουμε να βγούμε από αυτό το πράγμα και πρέπει να σκεφτούμε όλους αυτούς τους συναδέλφους που περνούν δύσκολα. Πρέπει η πολιτεία να σκύψει πάνω από αυτόν τον κόσμο.

Δεν λέω να μοιράζει επιδόματα αλλά να μοιράσει φοροελαφρύνσεις, απαλλαγές ή να ξανάρθουν για ένα διάστημα τα εργατικά εισιτήρια και να βοηθηθούν τα θέατρα και κατ’ επέκταση οι ηθοποιοί… Γιατί αν δεν γίνει αυτό, η ανεργία θα είναι τραγική.

Θα υπάρξουν λύσεις. Εσείς που με κίνδυνο την ίδια τη ζωή σας που κρατάτε συντροφιά στον κόσμο στο σπίτι, είναι επικίνδυνο και πρέπει να σας συγχαρώ γι’ αυτό. Διαφωνώ κάθετα με το Θέατρο στην τηλεόραση».

Ο ηθοποιός επίσης τόνισε: «Διαφωνώ κάθετα με το Θέατρο στην τηλεόραση». Επίσης δεν λύνει και το πρόβλημα του βιοπορισμού των ηθοποιών. Γιατί λοιπόν να μην ανοίξουν και τα θέατρα με τα ανάλογα μέτρα;…»

Δείτε τι άλλο είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός, στο βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved