Media

J2US: Έξαλλος ο Βαλάντης μετά την αποχώρησή του! Τα καρφιά για τους κριτές και ο θυμός (video)

Gossip-tv Team

J2US: Θυμωμένος εμφανίστηκε, λίγο μετά το λαμπερό σόου ο Βαλάντης που αποχώρησε μαζί με τη Νικολέτα Καρρά από το παιχνίδι. 

Πρώτοι στη σκηνή του J2US εμφανίστηκαν χθες το βράδυ ο Βαλάντης και η Νικολέττα Καρρά οι οποίοι τραγούδησαν με κέφι το Lets Get Loud της Jennifer Lopez και κέρδισαν καλά σχόλια.

Μόνο που δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές οι οποίοι δεν ήταν και τόσο... γλυκοί μαζί τους.

Τελικά η... ετυμηγορία ήταν το ζευγάρι να αποχωρήσει, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τόσο τον τραγουδιστή όσο και την ηθοποιό.

Μάλιστα, με δηλώσεις του μετά την ανακοίνωσε των αποτελεσμάτων στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο τραγουδιστής δήλωσε εκνευρισμένος:

«Είμαι μουσικός με πτυχίο 23 χρόνια, άλλοι που κρίνουν δεν έχουν πτυχίο. Θα έπρεπε να φύγουν άλλοι πριν από εμάς» είπε και συνέχισε: «Είμαι στενοχωρημένος για τη Νικολέτα και το σύστημα αξιολόγησης».

Ο Βαλάντης δεν μάσησε τα λόγια του αλλά δήλωσε: «Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σέβονται και να εξυπηρετούν τη μουσική, όχι ανθρώπους» ενώ πρόσθεσε: «Η Νικολέτα δεν θέλει να μιλήσει γιατί είναι στενοχωρημένη». Στην ερώτηση αν θα του λείψει η εμπειρία του στο J2US ήταν… κατηγορηματικός: «Δεν θα μου λείψει τίποτα από το σόου… Στενοχωρήθηκα για τη Νικολέτα γιατί ήταν καλή. Υπήρχαν χειρότεροι για να φύγουν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved