Media

J2US: Βραχάλη-Λιβάνης: Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η ξεκαρδιστική ιστορία με τον Ρουβά! (vid)

Gossip-tv Team

J2US: Την αυλαία του αποψινού λαμπερού σόου του Open άνοιξαν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης.

 

Η γνωστή αθλητικογράφος και ο τραγουδιστής έδειξαν να απολαμβάνουν την παρουσία τους στη σκηνή τραγουδώντας ένα αγαπημένο κομμάτι του Σάκη Ρουβά. Όταν λοιπόν βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, ο Γιώργος Λιβάνης εξιστόρησε ένα απίστευτο περιστατικό με τον Σάκη.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιβάνης το 2011 όταν κυνηγούσε καριέρα στον χώρο της μουσικής, είχε βρεθεί σε οντισιόν σχήματος που ηγούταν ο Σάκης Ρουβάς. Ο Λιβάνης πέρασε την οντισιόν με μεγάλη επιτυχία και περίμενε τηλέφωνο για να του επιβεβαιώσουν ότι είχε πάρει τη θέση. Μάλιστα, όπως είπε ο τραγουδιστής, ήταν τόσο χαρούμενος και σίγουρος πως θα προσληφθεί που είχε πάρει συγγενείς και φίλους και τους είχε πει πως θα τραγουδούσε με τον Ρουβά.

Μόνο που όταν τον ειδοποίησαν από το μαγαζί για να πάει, κατάλαβε ότι είχε γίνει μία παρεξήγηση γιατί στην οντισιόν τον ρώτησαν αν είχε βγάλει δίσκο. Εκείνος λοιπόν τούς είχε απαντήσει ότι επρόκειτο να βγάλει. Όταν λοιπόν στο τηλεφώνημα τον ξαναρώτησαν, ο Λιβάνης επέμενε πως επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο. Και τότε και οι δύο τους κατάλαβαν πως είχε γίνει παρεξήγηση μιας και ο Λιβάνης μιλούσε για δισκογραφική δουλειά και ο συνομιλητής του για δίσκο… σερβιτόρου.

Όπως εξήγησε στους κριτές ο Γιώργος Λιβάνης, ο Σάκης Ρουβάς εκείνη τη σεζόν ήθελε να κάνει εντυπωσιακή έναρξη στο σόου του σηκώνοντας από κάτω στη σκηνή τους σερβιτόρους να τραγουδούν μαζί του για να εντυπωσιάσει τους θαμώνες του μαγαζιού. Γι’ αυτό και στην οντισιόν ήθελαν σερβιτόρο με πείρα που να είναι και… καλλίφωνος. Φυσικά μετά από όλο αυτό, ξέσπασαν στο πλατό του J2US στα γέλια.

Δείτε το βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved