Media

Φασουλής: «Δεν ήθελα να απαντήσω και της είπα ένα αστείο, αντί να γελάσει προσεβλήθη; Συγγνώμη!»

Gossip-tv Team

Ο Σταμάτης Φασουλής απάντησε στα αιχμηρά σχόλια του Πρωινού!

Πριν μέρες στο Πρωινό είχε πει η Αφροδίτη Γραμμέλη με αφορμή την ατάκα του Φασουλή "Άχου και δεν με νοιάζει" όταν ρωτήθηκε για τον Σαμαρά στο J2us: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κύριο Φασουλή και του απευθύνω κάτι… Τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος ποτέ δεν γύρισε ένας άνθρωπος καταξιωμένος, γιατί εγώ δεν θα τον υποτιμήσω όπως έκανε εκείνος που γύρισε μπροστά στον κόσμο να πει ότι υποτιμά μια ερώτηση που του έγινε με ευγένεια μετά το σχόλιό του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Φασουλής μίλησε τόσο απρεπώς απέναντι σε δημοσιογράφους και συνεργάτες μιας εκπομπής που τον κάλεσαν, τον τίμησαν, τον ρώτησαν πολύ ευγενικά για τη δουλειά που κάνει».

Και είχε τονίσει: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά του κυρίου Φασουλή! Αν υποτιμά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εκ των υστέρων μάλιστα, εμένα με βάζει σε πολλές σκέψεις. Δεν δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο, δεν το δέχομαι από κανέναν κύριο Φασουλή, όσο καταξιωμένος κι αν είναι. Σέβομαι τη δουλειά του, τον σέβομαι ως άνθρωπο, ως σκηνοθέτη, ως θεατράνθρωπο αλλά ως εδώ! Υπάρχει κι ένα όριο στο πώς μας φέρεται ο κόσμος».

Ρωτήθηκε για αυτά τα σχόλια ο Σταμάτης Φασουλής και απάντησε: «Δεν με ενοχλούν ούτε με χαροποιούν αυτά που ακούω για το J2US. Δεν είμαι αυστηρός, λέω τη γνώμη μου άνετα, νομίζοντας ότι ο άλλος είναι μαζί μου και καταλαβαίνει, αλλά είναι απέναντί μου και ίσως πρέπει να προσέχω περισσότερο την έκφρασή μου.

Δεν ήθελα να απαντήσω στην Αφροδίτη Γραμμέλη και της είπα ένα αστείο, αντί να γελάσει προσεβλήθη; Συγγνώμη! Εγώ είπα «Άχου και δεν με νοιάζει» μία ατάκα του Σταυρίδη για αστείο…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved