Αν ήμουν πλούσιος: Η Ξένια χωρίζει τον Θεοχάρη, θιγμένη που την είπε «εύκολη»
Media

Αν ήμουν πλούσιος: Η Ξένια χωρίζει τον Θεοχάρη, θιγμένη που την είπε «εύκολη»

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αν ήμουν πλούσιος, ο Μουρούνας δίνει πειστικές απαντήσεις στη Δάφνη για την εξαφάνιση του πατέρα της και η εκείνη νιώθει απολογούμενη απέναντί του.

Η Ξένια χωρίζει τον Θεοχάρη, θιγμένη που την είπε «εύκολη», την ώρα που ο Σωτήρης ζητάει από τη Χριστίνα να ξαναγίνει η γυναίκα του. Παράλληλα, επιστρέφει στην παλιά του δουλειά και γίνεται αποθηκάριος στον όμιλο Βρανά! Ο Μουρούνας οργανώνει μια συνέντευξη Τύπου για τη νέα δραστηριότητα του ομίλου Βρανά και ζητάει από τη Μόνικα να είναι μια θεά.

Παράλληλα, ο Βρανάς κάνει μία συμφωνία με την Πέγκυ, ώστε ο Μουρούνας να γυρίσει στη γυναίκα του. Στο μεταξύ, η Σμαράγδα τσεκάρει τον Μάκη για να δει αν θα την προσεγγίσει ερωτικά. Ο Σωτήρης τους βλέπει και καταλαβαίνει ότι η κοπέλα για την οποία του μιλούσε τόσο καιρό ο Μάκης είναι η Σμαράγδα!

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Σωτήρης θα ανακαλύψει και ποιος είναι ο δεσμός της κόρης του, της Μυρτώς! Το μπέρδεμα θα είναι πολύ μεγάλο, αφού ο Σωτήρης θα πει στον Μάνο όσα έμαθε για τη Σμαράγδα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved