Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο περιστατικό – Τι συνέβη με  Βασταρδή και Λάμπρο στα γυρíσματα
Media

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο περιστατικό – Τι συνέβη με  Βασταρδή και Λάμπρο στα γυρíσματα

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως! Η Δέσποινα Βανδή πήγε πίσω τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1!

Ο Δημήτρης Σαμόλης, ο Βασταρδής από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει για τις εξελίξεις στη σειρά και αποκαλύπτει ένα απίστευτο περιστατικό με … πρωταγωνίστρια την Δέσποινα Βανδή!

Έχεις εικόνα εάν συνεχιστεί η παρουσία σου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και εάν θα είσαι στην επόμενη;
Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια συζήτηση και λόγω της όλης κατάστασης με την πανδημία δεν ήταν της παρούσης ως ζήτημα να το συζητήσουμε. Το βασικό μας μέλημα τώρα ήταν να δούμε ότι είμαστε όλοι καλά και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα γυρίσματα. Σε κάθε περίπτωση, εγώ είμαι τόσο χαρούμενος με τον συγκεκριμένο ρόλο, που ακόμα και εδώ να μείνει, νομίζω ότι θα έχει ολοκληρωθεί. Βέβαια, η Μελίνα Τσομπάνη ξέρει πώς θα εξελιχθούν οι ήρωές της.

Δεδομένου ότι ο ήρωάς σου είχε στην αρχή εμπλοκή στην ιστορία με την εγκυμοσύνη της Δρόσως, γνωρίζεις εάν θα εμπλακείς ξανά σε αυτήν;
Όχι, δεν το γνωρίζω. Τα επεισόδια που έχω στα χέρια μου δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Τώρα είμαι και ο μόνος γιατρός, θα δούμε, όμως, καθώς δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση.

Ποια ήταν η σκηνή που σε δυσκόλεψε περισσότερο ή εκείνη που χρειάστηκε να την πάτε περισσότερες φορές;
Ειδικά την πρώτη μέρα των γυρισμάτων εγώ έπρεπε να κάνω πολλές σκηνές μαζί. Τότε λοιπόν έπρεπε να γυριστεί και η σκηνή όπου έκανα σεξ με τη Θεοδοσία μέσα στο ιατρείο μου! (γέλιο).

Με το που ξεκίνησες;
Ναι! Με το καλημέρα σας! (γέλιο). Όπως καταλαβαίνεις, εγώ ήμουν ψαρωμένος, δεν είχε σπάσει ακόμα ο πάγος, κάπως υπήρχε μια αμηχανία. Μια άλλη σκηνή που είχε πολλή πλάκα ήταν με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο ένα επεισόδιο το οποίο θα δείτε αυτή την εβδομάδα λογικά. Είναι που ο Λάμπρος έχει ήδη τις υποψίες ή του και έρχεται στο ιατρείο μου.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:


Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, κοιτιόμασταν και μας είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο και καθώς εγώ ήμουν πιο ψαρωμένος, αισθάνθηκα και πιο άσχημα που δεν μπορούσα να το ελέγξω εκείνη την ώρα. Είχε κολλήσει όμως και στους δυο μας.

Τι άλλα σχέδια έχεις αυτό το διάστημα;
Είχα έτοιμο το δίσκο μου. Έτσι κι αλλιώς και θα βγει στις αρχές Ιουνίου. Έχει τον τίτλο «Πινόκιο» και θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Σε αυτό υπογράφω στίχους και μουσική σε όλα τα τραγούδια, με εξαίρεση ένα που είναι του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου

Ο στίχος είναι αγγλικός ή ελληνικός;
Όλα τα τραγούδια είναι στα ελληνικά.

Θα οπτικοποιηθεί κάποιο;
Λογικά, μέσα στον Ιούνιο, θα υπάρχει ένα βιντεοκλίπ.

Υπάρχει περίπτωση σε αυτό να δούμε τη Χριστίνα;
Δεν ξέρω, θα μπορούσε! Υπάρχουν διάφορες σκέψεις, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι τελικό ή επίσημο.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ ΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved