Αγώνας δρόμου από τα κανάλια εν μέσω κορονοϊού για τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος 
Media

Αγώνας δρόμου από τα κανάλια εν μέσω κορονοϊού για τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος 

Τα κανάλια ετοιμάζονται από τώρα για την επόμενη σεζόν με φουλ ρυθμούς, αφού το φετινό καλοκαίρι θα έχει διάρκεια μόλις μία ή δύο εβδομάδες...

Η φετινή σεζόν αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς συνέχισε, λόγω κορονοϊού, και αλλιώς θα καταλήξει. Τα κανάλια θέλουν πόση θυσία να εκμεταλλευτούν το καλοκαίρι, όπου ενδεχομένως η πανδημία στη χώρα μας θα είναι σε ύφεση, και να πραγματοποιήσουν μεγάλο μέρος από τα γυρίσματα σειρών και I εκπομπών για τη σεζόν 2020-2021 Από πλευράς budget, έρχεται μια συντηρητική χρονιά και, όπως όλα δείχνουν, τα ριάλιτι παιχνίδια επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο, εκτοπίζοντας ελαφρώς τη μυθοπλασία, κάτι που πάντα συνέβαινε σε καιρούς κρίσης.

ALPHA

Μεγάλο χαρτί στο νέο πρόγραμμα του,είναι το ριάλιτι παιχνίδι «The bachelor», που θα μεταδίδεται 2-3 φορές την εβδομάδα και στόχο του έχει να κλέψει κοινό από τους απέναντι (βλ. STAR). Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα και η παραγωγή θέλει να τα ολοκληρώσει μέσα στο φθινόπωρο. Επιπλέον, το κανάλι ενισχύει τη μυθοπλασία του, αφού εκτός από το «Έλα στη θέση μου» και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που συνεχίζονται, στο πρόγραμμα θα υπάρχουν ακόμα μία δραματική και μία κωμική σειρά. Όλες οι σειρές, καθώς και τα νέα επεισόδια του «Deal» θα γυρίζονται με σχεδόν εξοντωτικούς ρυθμούς, ώστε να υπάρχουν ήδη πολλά επεισόδια στο ξεκίνημα της νέας σεζόν

ΑΝΤ1

Ατέλειωτα και πολύωρα γυρίσματα πραγματοποιούν ήδη οι σειρές «Άγριες μέλισσες» και «Το καφέ της Χαράς». Οι οδηγίες των στελεχών του ΑΝΤΙ είναι σαφείς: τελειώστε γρήγορα με τη φετινή σεζόν και ξεκινήστε αμέσως την επόμενη, ώστε σε ενδεχόμενο νέου lockdown να υπάρχουν έτοιμα και μονταρισμένα επεισόδια. Η ίδια λογική των εντατικών γυρισμάτων επικρατεί και στα καθημερινά τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk» της Ζέτας Μακρυπούλια και «Still Standing» της Μαρίας Μπεκατώρου. Στο κανάλι του Αμαρουσίου θα δούμε τρεις νέες σειρές, μία δραματική και δύο κωμικές, που θα αντικαταστήσουν αυτές που ολοκληρώνονται φέτος. Στόχος και γι' αυτά τα σίριαλ είναι όχι μόνο να ξεκινήσουν γυρίσματα μες στο καλοκαίρι, αλλά και να προχωρήσουν αρκετά, ώστε να υπάρχει στοκ επεισοδίων.

STAR

Τo κανάλι της Κηφισιάς βγήκε φέτος κερδισμενο σε τηλεθέαση, αφού είχε φρέσκο πρόγραμμα στην καραντίνα, δεν είχε όμως αντίστοιχα έσοδα, λόγω της χαμηλής διαφημιστικής δαπάνης. Την ίδια στρατηγική θα ακολουθήσει το καλοκαίρι, κάνοντας στο φουλ γυρίσματα για όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του, ώστε να βρίσκεται και πάλι μπροστά από τις όποιες εξελίξεις.
Σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του «Greece's Next Top Model - Boys & Girls», τα οποία λόγω κορονοϊού έμειναν πίσω. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης επιστρέφει στα πλατό, δίχως την παρουσία κοινού, για τα γυρίσματα των νέων εκπομπών του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης» που επίσης δεν ξέμεινε από επεισόδια. Επιστροφή στα γυρίσματα και για το «Shopping Star» της Βικυς Καγιά, ώστε να υπάρχει στοκ για την ερχόμενη χρονιά.

OPEN

Περιμένοντας τον νέο διευθυντή Προγράμματος, η κατάσταση στο OPEN βρίσκεται σε μια σχετική αναμονή. Το «Κόκκινο ποτάμι» επιστρέφει για γυρίσματα, με στόχο να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο. Η επιτυχία της σειράς κάνει τα στελέχη του σταθμού να ποντάρουν και για του χρόνου σε κάποια σειρά εποχής, όχι όμως τόσο ακριβή όσο αυτή του Μανούσου Μανουσάκη. Το «Δικαστήριο μόδας» της Μαρίας Μπακοδήμου, που θα κινηθεί στο στυλ του «Shopping Star», θα ξεκινήσει γυρίσματα άμεσα, με στόχο να παίζει κάθε απόγευμα. Στο στούντιο θα μπει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το νέο της «Πακέτο», ενώ κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει στους δέκτες μας και το «X Factor» της Δέσποινας Βανδή, πάντα όμως χωρίς την παρουσία κοινού.

ΣΚΑΪ

Οι «8 λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου δεν θα επιστρέψουν στους δέκτες μας φέτος, ούτε καν με ένα μεγάλης διάρκειας σπέσιαλ επεισόδιο, που θα αποτελούσε το φινάλε του α' κύκλου. Ο δημιουργός της σειράς έγραφε όλο αυτό το διάστημα τα νέα επεισόδια, στα οποία υπάρχουν συνταρακτικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα. Μετά τις 15 Ιουνίου, που θα επιτραπούν οι πτήσεις αναμεσα Ελλάδα και Κύπρο, ξεκινά ένας αγώνας δρόμου ώστε να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό και να υπάρχει μια μεγάλη απόσταση ασφαλείας από αυτό που γυρίζεται με αυτό που θα μεταδίδεται. Για του χρόνου μελετάται το ενδεχόμενο η σειρά να παίζει καθημερινά 21.00-22.30 και να δίνει σκυτάλη στο «Big Brother», που θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου. Μάλιστα οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ φιλοδοξούν να το κρατήσουν στον αέρα μέχρι και τον Ιανουάριο, που θα παραδώσει τη σκυτάλη στο «Survivor» του Σάκη Τανιμανίδη, το οποίο θα βγει στον αέρα πάλι από τον Άγιο Δομίνικο. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα δούμε all stars εκδοχή ή ομάδες με νέους παίκτες. Τον Νοέμβριο θα δούμε είτε τον νέο κύκλο του «The Voice» είτε το «The Masked Singer» (με τον Σάκη Ρουβά), όποιο από τα δύο τάλεντ σόου μπορεί να παραχθεί πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς έχει παραδώσει ήδη τα 3 από τα επεισόδια της σειράς βιογραφικών ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει με τίτλο «Idols», που θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο.

MEGA

Απανωτές είναι οι συσκέψεις στο κανάλι , που θέλει το φθινόπωρο να κάνει το μεγάλο μπαμ και να μας θυμίσει τις παλιές καλές του στιγμές, κάτι που βέβαια θα γίνει στα επιτρεπόμενα όρια της νέας εποχής. Εκτός από την πρωινή εκπομπή, το κανάλι θα έχει και ψυχαγωγικό πρωινό μαγκαζίνο, ενδεχομένως και δύο τηλεπαιχνίδια, ενώ αναζητούνται και ελληνικές σειρές, μία καθημερινή και μία κωμική για αρχή. Στον σχεδιασμό υπάρχει χώρος και για ένα τάλεντ σόου (ακούστηκε το «The rising star», που όμως δεν το λες και το πιο επιτυχημένο). Πάντως για την ώρα απομακρύνεται το ενδεχόμενο να δούμε τις νέες σειρές των Χριστόφορου Παπακαλιάτη και Γιώργου Καπουτζίδη στο πρώτο μισό της σεζόν 2020-21, ίσως ούτε καν στο δεύτερο μισό. Θα δούμε ενδεχομένως μόνο τη νέα σειρά του Γιώργου Κυρίτση.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved