Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του με μια μοναδική βραδιά στο Mega
Media

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του με μια μοναδική βραδιά στο Mega

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο Mega channel.

Την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11 το βράδυ, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του και ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με ανεβασμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο, σε ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.Μια βραδιά με σπουδαίες συναντήσεις καθώς θα υποδεχτεί στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του.



Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την γνήσια λαϊκή φωνή της, επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή στο Mega, για να ερμηνεύσει μαζί με τον Κωνσταντίνο αγαπημένα τραγούδια αλλά και το ντουέτο τους «Λάθος Μου».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η μουσική συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Μπάμπη Στόκα, τον σημαντικό τραγουδοποιό, όπου θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ Λαξ που έγραψαν ιστορία.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση της «εκρηκτικής» τραγουδίστριας- perfrormer της ποπ σκηνής Ελένης Φουρέιρα.

Σε αυτή την μαγική βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο Mega το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα Μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved