‘Eλα στη θέση μου: Καταιγιστικές εξελίξεις – Το νέο ζευγάρι που θα φέρει την ανατροπή
Media

‘Eλα στη θέση μου: Καταιγιστικές εξελίξεις – Το νέο ζευγάρι που θα φέρει την ανατροπή

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην κωμική σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου».

Σύμφωνα με το «MYtv», στα προσεχή επεισόδια ο Βλάσης και η Μαρίνα γίνονται ζευγάρι. Το γεγονός αυτό, όμως, γίνεται αντιληπτό από τη Φαίη, η οποία πληγώνεται.
Το προηγούμενο διάστημα, τα πράγματα ανάμεσα στη Μαρίνα και στον Βλάση πήγαιναν πραγματικά καλά.

Οι δυο τους είχαν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας και φαινόταν πως η σχέση που αναπτυσσόταν ανάμεσά τους θα είναι υγιής και ισορροπημένη. Οι ώρες που περνούσαν μαζί ήταν αρκετές και ο ένας απολάμβανε την παρέα του άλλου. Ωστόσο, η απόλυση της Μαρίνας από τη δραματική σχολή στην οποία εργαζόταν προκάλεσε ένταση τόσο στη σχέση τους όσο και στην ίδια την κοπέλα.

Παράλληλα, όμως, η προσπάθεια του Βλάση να αποτρέψει αυτή τη ζοφερή έκβαση για τη δουλειά της την έκανε να αναθεωρήσει πολλά. Έτσι, η Μαρίνα αποφασίζει τώρα για πρώτη φορά να σταθεί δυναμικά απέναντι στη Φαίη και να την αντιμετωπίσει με όλες της τις δυνάμεις. Οι δυο τους έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια κάτι που θα στεναχωρήσει βαθιά τη Μαρίνα. Αυτό δεν είναι άλλο από ίο ότι ο Βλάσης ήξερε την αλήθεια για την απόλυσή της.


Η αποκάλυψη αυτή από τη μία μπερδεύει τη Μαρίνα, που αδυνατεί να πιστέψει κάτι τέτοιο, και από την άλλη την οδηγεί να συζητήσει σε βάθος με τον Βλάση και τελικά να λυθεί η παρεξήγηση ανάμεσά τους. Η Μαρίνα μοιράζεται μαζί του και τη σκέψη της να φύγει για πάντα από τη γειτονιά, σοκάροντάς τον.

Έτσι, οι δυο τους έρχονται και πάλι πολύ κοντά και τότε αποφασίζουν να ξεκινήσουν μία όμορφη σχέση. Άλλωστε, ο Βλάσης προσπαθούσε καιρό να προσεγγίσει τη Μαρίνα και να μπει στη ζωή της με έναν διαφορετικό τρόπο. Και εκείνη, όμως, αισθάνεται έτοιμη να αποκαλύψει επιτέλους τα συναισθήματά της και να σταματήσει να ασχολείται με τις μηχανορραφίες της Φαίης, που τόσο καιρό την κρατούσαν πίσω και της δημιουργούσαν πρόβλημα.

Μάλιστα, ο Βλάσης, προκειμένου να την κάνει να χαρεί και να της δείξει πόσο δυνατά είναι τα συναισθήματα, η που νιώθει για εκείνη, οργανώνει κατάληψη στη σχολή, ώστε να το επιστρέφει η Μαρίνα. Εν τω μεταξύ, οι φήμες για τη σχέση των δύο να νέων κυκλοφορούν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στα αυτιά του μοντέλου. Η Φαίη μαθαίνει όλη την αλήθεια και απογοητεύεται, καθώς βλέπει ένα ένα τα σχέδιά της να ναυαγούν. Όσες προσπάθειες έκανε προκειμένου να βγάλει τη Μαρίνα από τη ζωή του Βλάση φαίνονται να στέφονται από πλήρη αποτυχία και η ίδια οδηγείται σε απόγνωση. Η αγάπη της για εκείνον είναι μεγάλη και το μόνο που θέλει είναι να τον κάνει και πάλι δικό της.

Από την άλλη, η Μαρίνα και ο Βλάσης είναι πιο καλά από ποτέ και προσπαθούν να δομήσουν τη σχέση τους επάνω σε γερές και σταθερές βάσεις. Το ζευγάρι αισθάνεται πλέον μόνο απέχθεια για το μοντέλο και προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του και να προχωρήσει μπροστά. Οα τα καταφέρουν οι δύο νέοι ή η Φαίη ετοιμάζει και πάλι κάποιο σχέδιο «εξόντωσης» της Μαρίνας;

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved