MasterChef: Καβγάς για το ζευγαράκι του ριάλιτι Μπέλλο και Μαρία! «Δημήτρη χωρίζουμε!» (video)
Media

MasterChef: Καβγάς για το ζευγαράκι του ριάλιτι Μπέλλο και Μαρία! «Δημήτρη χωρίζουμε!» (video)

MasterChef 4: Έξαλλη έγινε η Μαρία Μπέη στην εκπνοή του χρόνου της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού για το Silver Award με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο

Όλα συνέβησαν στο τέλος, ουσιαστικά της δοκιμασίας των δύο παικτών που τυγχάνει να είναι και ζευγάρι στη ζωή.

Ο λόγος ήταν η έντονη ενόχληση της Μαρίας την ώρα που την πλησίασε ο αγαπημένος της ενώ εκείνη καιγόταν να ολοκληρώσει το στήσιμο του πιάτου της.

"Θες βοήθεια;" τη ρώτησε ο Δημήτρης ο οποίος είχε τελειώσει τα πιάτα του και ήταν έτοιμος να παρουσιάσει το πιάτο του.

Η Μαρία είδε την προσέγγιση του Δημήτρη πολύ αρνητικά καθώς όπως είπε αργότερα στην κάμερα της εκπομπής, δεν είναι φυσιολογικό να το κάνεις αυτό, αμφισβητώντας τις προθέσεις του αγαπημένου της.

Βέβαια, όταν ο χρόνος έληξε, ο Μπέλλος έτρεξε και την αγκάλιασε και τη φίλησε, με εκείνη να τα ξεχνάει όλα και να τον αγκαλιάζει και εκείνη, σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία ήταν πολύ φορτισμένη ψυχολογικά και ιδιαίτερα αγχωμένη για το αποτέλεσμα που θα έφερνε με την προσπάθειά της.

Δείτε το βίντεο με ό,τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι στον τελικό του Silver Award.

Και λίγο αργότερα, καθώς το ζευγάρι περίμενε την ετυμηγορία για τα πιάτα που είχαν δημιουργήσει οι δυο τους, η Μαρία ξαφνικά του είπε: "Δημήτρη χωρίζουμε" καθώς έδειξε να την εκνευρίζει ό,τι της έλεγε εκείνη την ώρα.

Δείτε το βίντεο με την πριβέ κουβέντα των δύο ερωτευμένων και την... απειλή της της Μαρίας ότι θα τον χωρίσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved