Evangelia: Η ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια που δείχνει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο (video)
Media

Evangelia: Η ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια που δείχνει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο (video)

Mια όμορφη και ταλαντούχα κοπέλα ταξιδεύει μουσικά τους ξένους στη χώρα μας.

Η Evangelia είναι μία 27χρονη τραγουδίστρια με ελληνικές ρίζες που θέλει να κάνει την πατρίδα μας γνωστή σε όλο τον κόσμο μέσα από τη μουσική της. Κάνοντας το ντεμπούτο της, τραγουδάει «Pame Pame» και ξεσηκώνει με ένα video clip που γυρίστηκε στην Κρήτη και είναι γεμάτο εικόνες από το ελληνικό καλοκαίρι!

Η Evangelia μεγάλωσε μεταξύ της μικρής φάρμας της γιαγιάς της στην Κρήτη και το σπίτι των γονιών της στο New Jersey, ή αλλιώς σε δύο τελείως διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, που όμως άφησαν αντίστοιχα την επιρροή τους, στο στυλ της.

Τα τραγούδια της μπλέκουν μοντέρνα urban pop μουσική με ήχους από την Ελλάδα, με σύγχρονα club beats και μελωδίες που σου αποτυπώνονται στο μυαλό από το πρώτο άκουσμα. Συνδυάζοντας την αμερικάνικη pop κουλτούρα με τα παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία, η Evangelia τιμά τους προγόνους της ενώ, ταυτόχρονα, χαράζει την δική της πορεία.

«Λατρεύω να χρησιμοποιώ παλιά παραδοσιακά μουσικά όργανα, όπως το μπουζούκι και να ενσωματώνω κλασσικούς ρυθμούς ή μερικές ελληνικές λέξεις», εξηγεί η Evangelia για τις επιρροές της.

Στο «Pame Pame», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music, η ταλαντούχα και όμορφη τραγουδίστρια μας παροτρύνει να ζούμε τη ζωή στο έπακρο και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. Το music video γυρίστηκε στην Κρήτη, στην φάρμα της γιαγιάς της και στη γειτονιά της όπου διοργάνωσε ένα μεγάλο party για τους ντόπιους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved