Τάνια Τρύπη: «Όλες οι σκηνές από εδώ και στο εξής στο Κόκκινο ποτάμι είναι με μεγάλη ένταση»
Media

Τάνια Τρύπη: «Όλες οι σκηνές από εδώ και στο εξής στο Κόκκινο ποτάμι είναι με μεγάλη ένταση»

Τάνια Τρύπη: Το αιματοκύλισμα τόσων αιώνων δεν μας διδάσκει απολύτως τίποτα! Ο άνθρωπος έχει έπαρση, έλλειψη μνήμης και ασέβεια»

Πολύπειρη, με την ευγένεια να είναι το μεγάλο της ατού, η Τάνια Τρύπη υποδύεται τη Σοφία Νικολαίδη, σύζυγο του ντοκτόρ Νικολαίδη (Κωνσταντίνος Καζάκος) στην πετυχημένη σειρά του Open «Κόκκινο Ποτάμι».

Ψύχραιμη με τα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς μας;
«Το θέμα είναι να προσπαθούμε να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας. Να μη μας πάρει από κάτω. Είναι λίγο ομιχλώδες το τοπίο. Αυτό σε αγχώνει».

Σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης…
«Η μεγάλη μου αδυναμία. Είναι ο σκηνοθέτης που μακάρι να συνεργαζόμουν συνέχεια. Αξιολάτρευτος άνθρωπος και υποδειγματικός επαγγελματίας».

Ο Νικολαΐδης διατηρούσε παράλληλη σχέση με τη γυναίκα του και την Αρίν;
«Ηταν σχέση πριν από το γάμο του».

Η μοίρα των δύο γυναικών του Νικολαΐδη είναι κοινή μπροστά στο μακελειό;
«Για μία μάνα που αναζητά το παιδί της, όλα τα άλλα είναι τριτεύοντα. Μπροστά στην επιβίωση, τα πάντα είναι πιθανά να συμβούν».

Εν τέλει το παιδί της Αρίν είναι καρπός του Νικολαίδη;
«Εγώ δεν μπορώ να σας απαντήσω».

Η Σοφία Νικολαίδη είναι μια δυναμική γυναίκα;
«Προκειμένου να επιβιώσει, ακόμη και ο πιο αδύναμος άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ότι διαθέτει ανεξάντλητες δυνάμεις. Χάνουν τα πάντα, και το κυριότερο χάνουν τα παιδιά τους. Οπότε πιστεύω ότι οποιαδήποτε γυναίκα ετοι θα έπραττε».

Η έντονη προσωπικότητα της Ιφιγένειας ενΘαρρύνθηκε από την οικογένειά της;
«Η Ιφιγένεια είναι μεγαλωμένη με πολλή αγάπη και μεγάλη ελευθερία, για την εποχή. Ο ίδιος ο πατέρας της καλλιεργούσε αυτή την ελευθερία. Το να σπουδάσει εκείνη την εποχή μια γυναίκα, και να γίνει γιατρός ή δικηγόρος, ήταν επίτευγμα. Ή ακόμη και να φορέσει παντελόνι».

Είναι συγκλονιστική η στιγμή που σμίγουν η μάνα με την κόρη;
«Όλες οι σκηνές από εδώ και στο εξής είναι με μεγάλη ένταση, καθώς κορυφώνονται οι εξελίξεις και οδεύουμε προς το φινάλε».

Το αιματοκύλισμα τόσων αιώνων τι μας διδάσκει;
«Απολύτως τίποτα! Ο άνθρωπος έχει έπαρση, έλλειψη μνήμης και ασέβεια. Είναι τρία χαρακτηριστικά που διαθέτει, γι’ αυτό και η ιστορία επαναλαμβάνεται».
Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved