Media

J2US: Χατζίδου-Παύλου τραγούδησαν Παντελίδη και συγκίνησαν με τις αποκαλύψεις τους για εκείνον (vid)

Gossip-tv Team

J2US: Απόψε το βράδυ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό με το τραγούδι που επέλεξαν να ερμηνεύσουν το οποίο ανήκει στο ρεπερτόριο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη

Είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια είχε μία πολύ βαθιά φιλική σχέση με τον αξέχαστο Παντελή και μάλιστα ήταν εκείνος που της είχε δώσει τραγούδι με το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό.

Όμως κανείς δεν γνώριζε την ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει ο Ετεοκλής Παύλου μαζί του, χωρίς καν να γνωρίζει τότε ούτε εκείνον, ούτε βέβαια και τη σύζυγό του.

Όπως είπε ο διαγωνιζόμενος του Just The Two of Us είχε "συνδεθεί" με τον Παντελή Παντελίδη την εποχή που διένυε τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του μετά τον πυροβολισμό στο πόδι του το οποίο και έχασε τελικά.

Όπως αποκάλυψε ο Ετεοκλής, την εποχή που νοσηλευόταν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και περνούσε δύσκολα, είχε για μοναδική παρέα του τα τραγούδια του. Η μνήμη αυτή έφερε συγκίνηση στον Ετεοκλή Παύλου αλλά και στην Ελένη Χατζίδου η οποία ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία και την απώλεια του φίλου της Παντελή.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς αποκάλυψε το ζευγάρι για τον αξέχαστο τραγουδιστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved