Ελένη Μενεγάκη: 4+1 φορές που η παρουσιάστρια συγκινήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής της
Media

Ελένη Μενεγάκη: 4+1 φορές που η παρουσιάστρια συγκινήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής της

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο γέλια και χαρές!

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια λύγισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της και δεν δίστασε να κρύψει τα δάκρυα της.

Άλλες φορές αφορμή στάθηκε κάποιο από τα φανταστικά κοινωνικά θέματα της εκπομπής της και άλλες φορές κάποια πιο προσωπικά, όταν για παράδειγμα προβλήθηκε στην εκπομπή της ένα βίντεο με τις στιγμές της στην τηλεόραση ή όταν λύγιζε ακούγοντας τα λόγια των τηλεθεατών της.

Πάμε να δούμε μερικές από εκείνες τις συγκινητικές στιγμές της Ελένης στον «αέρα» της εκπομπής της.

Το κοινωνικό θέμα που την λύγισε!

Ένα από τα θέματα ήταν ότι έδωσαν σε ζευγάρι άλλο μωρό στο μαιευτήριο και μετά από ένα χρόνο το βρήκε... Το επόμενο θέμα ήταν με δυο δίδυμες Κινέζες που χωρίστηκαν γιατί δόθηκαν σε δύο διαφορετικές οικογένειες και η εκπομπή Good Morning τους ένωσε... Αυτές οι ιστορίες με τα παιδιά συγκίνησαν την Ελένη και ζήτησε από τους συνεργάτες της να αλλάξουν θέμα: «Το έχω εδώ το δάκρυ πάμε σε κάτι πιο ευχάριστο, πιο ανάλαφρο»!

Ένα ακόμη παρόμοιο θέμα

Η Ελένη είδε δυο ηλικιωμένους να συναντιούνται μετά από χρόνια και να δίνουν ένα φιλί στο στόμα. Γνωρίστηκαν μέσα στις φλόγες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, έπεσαν στα δίχτυα του έρωτα, αλλά τους χώρισε ένας ωκεανός. 75 χρόνια μετά ξανασυναντήθηκαν σε μια ιστορία αγάπης που συγκλόνισε τη Γαλλία. Η Ελένη μόλις είδε τα πλάνα των δύο ηλικιωμένων που ο ένας φιλούσε τον άλλον δάκρυσε και αναφώνησε: «Είναι συγκινητικό! Άχου, δεν το πιστεύω βρε παιδιά! Μία τέτοια ιστορία διάβασα σ’ ένα βιβλίο το Πάσχα… φοβερό, τρομερό.»

Ένα ακόμη με πρόταση γάμου

Η παρουσιάστρια παρακολούθησε σε ένα βίντεο την πρόταση γάμου τριών αγοριών στη σύντροφο του μπαμπά τους και μετά το βίντεο, η Ελένη είπε:
«Εγώ συγκινήθηκα πάλι. Έχω γίνει γραφική, που συγκινούμαι τόσο εύκολα πια; Αυτό δεν το ήξερα, και με πιάσατε στον ύπνο τώρα» και σκούπισε τα δάκρυά της!

Όταν λύγισε με τα όμορφα λόγια που άκουσε

Μία τηλεθέατριά της της μίλησε με τόσο τρυφερά λόγια που δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής! Η τηλεθεάτρια της είπε: «Σε ευχαριστούμε για όλα Ελένη, αλλά θέλω να σταθώ στην Κάλια με την υπέροχη φωνή και την υπέροχη παρουσία της, στα παιδιά στο κοντρόλ, σε όλη αυτή την όμορφη παρέα που πλαισιώνουν μία εκπληκτική Ελένη! Σε ευχαριστούμε, σ’ ευχαριστούμε, σ’ ευχαριστούμε…»! Η Ελένη δάκρυσε με τα τόσο όμορφα λόγια της τηλεθέατριας και με αφορμή αυτά που της είπε, τόνισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μου δίνεις και εμένα την ευκαιρία να πω δημόσια αυτά που τους έχω πει κατά καιρούς.

Όταν συγκινήθηκε με τις στιγμές της στην τηλεόραση

Η παρουσιάστρια πρόβαλλε ένα βίντεο από την πρώτη τη τηλεοπτική χρόνια και όλα όσα επακολούθησαν με σπουδαίους καλεσμένους. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, σύσσωμη η ομάδα της σχολίασε το πώς ήταν εκείνα τα χρόνια τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της. Φυσικά η Ελένη βλέποντας αυτά τα πλάνα, που την πήγαν 18 ολόκληρα χρόνια πίσω, συγκινήθηκε ενώ με χαμόγελο αναπόλησε εκείνες τις στιγμές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved