Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τον Άκη Πετρετζίκη! Οι αποφάσεις λήφθηκαν
Media

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τον Άκη Πετρετζίκη! Οι αποφάσεις λήφθηκαν

 Όπως πρώτο το gossip-tv σας ενημέρωσε κατ' αποκλειστικότητα πριν από λίγες ημέρες, οι δύο πλευρές βρίσκονταν εδώ και καιρό, και εν μέσω κορονοϊού, σε συζητήσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες ανέφεραν πως ο γνωστός σεφ και το κανάλι της Κάντζας, παρά τις συζητήσεις αυτές, δεν κατάφερναν να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία και μάλιστα οι ενδείξεις ήταν δυσοίωνες για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας αφού οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν σε κανένα σημείο της υπάρχουσας σύμβασης μεταξύ τους.

Την τελευταία στιγμή όμως ήρθε η ανατροπή.

Όπως μαθαίνουμε, οι δύο πλευρές έθεσαν ξανά το θέμα επί... τάπητος, εξέτασαν εκ νέου την πιθανότητα να συνεργαστούν και του χρόνου και τελικά αποφάσισαν να συνεχίσουν αυτή τη συνεργασία.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη συνεργασία τους:

«Χάρη στον Άκη Πετρετζίκη αγαπήσαμε τη μαγειρική και μάθαμε ότι “εάν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά και ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα, δεν γίνεται παρά να πετύχει η συνταγή. Ο αγαπημένος σεφ παραμένει στην οικογένεια του Alpha και την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η πιο επιτυχημένη συνταγή είναι αυτή που αντέχει στον χρόνο. Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε με τον Άκη τις υπέροχες και πρωτότυπες συνταγές του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση!

Για μια ακόμη σεζόν λοιπόν θα μαγειρεύουμε παρέα με τον Άκη μέσα από τον Alpha

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved