Άγριες Μέλισσες: Αλλαγές στο Διαφάνι! Δεν θα πιστεύεις πως γυρίζουν τις σκηνές μετά τον κορονοϊό
Media

Άγριες Μέλισσες: Αλλαγές στο Διαφάνι! Δεν θα πιστεύεις πως γυρίζουν τις σκηνές μετά τον κορονοϊό

Άγριες Μέλισσες: Το διαβάζαμε αλλά δεν περιμέναμε ο κορονοϊός και ο φόβος της εξάπλωσης του να έφτασε στους σκηνοθέτες σε αυτό το σημείο.

Κι όμως τα γυρίσματα στο Διαφάνι γίνονται με πολύ προσοχή και χωρίς να μαζεύονται πολλά άτομα σε κάθε σκηνή!

Αυτό αποκάλυψε ο τηλεοπτικός Παπά-Γρηγόρης μιλώντας στο περιοδικό Enjoy.

Συγκεκριμένα ο Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε πως όταν πρέπει σε μια σκηνή να είναι δέκα άτομα μπαίνουν τα πέντε και τα λόγια των άλλων πέντε πρωταγωνιστών τα διαβάζει η βοηθός σκηνοθέτη έτσι ώστε να μην συνωστίζονται!


«Κακά τα ψέματα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Βάφεσαι, γυρίζεις τη σκηνή, μετά βάζεις τη μάσκα και μετά, όταν πρέπει να μπεις ξανά για γύρισμα, θα μακιγιαριστείς και ύστερα θα φορέσεις άλλη μάσκα. Με την πολλή ζέστη που μας έτυχε την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων, καθώς φορούσαμε χειμερινά ρούχα, ήταν εξαιρετικό κοκτέιλ δυσφορίας. Αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά, καύσωνας.

Όλοι μας είχαμε μεγάλη χαρά. Μπήκαμε στο Διαφάνι του 1958 με την ίδια όρεξη που πρωτομπήκαμε πριν από τον κορονοϊό. Για να σας δώσω να καταλάβετε, σε μια σκηνή εσωτερικού χώρου, που κανονικά θα έμπαιναν 10 άτομα για γύρισμα, μπαίνουμε πρώτα πέντε ηθοποιοί και λέμε τα λόγια μας σαν να είχαμε απέναντι μας τα άλλα πέντε. Τον ρόλο των πέντε ατόμων που δεν βλέπουμε, τα λόγια τους δηλαδή, τα λέει η βοηθός σκηνοθέτη. Το ίδιο κάνουν και οι πέντε ηθοποιοί που θα ήταν στην ίδια σκηνή με εμάς, αλλά θα μπουν μετά για να ολοκληρωθεί το πλάνο», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved