J2US: Κοκλώνης: Όλη η αλήθεια για την Άσπα και τις αποχωρήσεις-συμφωνίες
Media

J2US: Κοκλώνης: Όλη η αλήθεια για την Άσπα και τις αποχωρήσεις-συμφωνίες

J2US: Κοκλώνης: Τι αποκαλύπτει για την ψηφοφορία του κοινού για την παρέμβαση στο αποτέλεσμα

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, Νίκος Κοκλώνης μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και ρωτήθηκε για όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες

Κάθε κριτής του σόου έχει τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του ιδιοσυγκρασία. Ποιο είναι αυτό το στοιχείο που προσφέρει ο καθένας στην κριτική επιτροπή και πιστεύεις ότι είναι ξεχωριστό;
Η Βίκυ Σταυροπούλου για μένα είναι το χιούμορ. Είναι η πιο πλακατζού. Εκείνη που θα δώσει έναν καλύτερο βαθμό. Για αυτό και ξεκινάω πάντα από εκείνη.
Ο Σταμάτης Φασουλής έχει τη δική του οπτική. Είναι λίγο πιο αυστηρός, αλλά από την άλλη, λόγω της εμπειρίας του, ακούμε με προσοχή όταν μιλάει ποια είναι η άποψή του για το κάθε ζευγάρι. Η Δέσποινα Βανδή είναι η δασκάλα, είναι η τραγουδίστρια στην επιτροπή μας, η οποία θα κάνει τα πιο μουσικά σχόλια.

Και η Μαρία Μπακοδήμου είναι εκείνη που ουσιαστικά βάζει.... φωτιά στους παίκτες και ξεκινάνε όλα! Έχει έναν μοναδικό τρόπο που μου αρέσει, γιατί δεν είναι κίτρινος, ρωτάει τόσο εύστοχα κάποια πράγματα που είναι αρκετά για να ξεκινήσει ο χαμός στο σόου.

Υπάρχει η σκέψη να βγείτε live;
Το θέμα με το live έχει να κάνει με τη βάρδια του σταθμού και με όλο το μηχανισμό, γιατί το live ουσιαστικά δεν έχει μοντάζ εξωτερικό, έχει μοντάζ στο κοντρόλ.
Αυτό λοιπόν είναι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά, επίσης, από το κανάλι και τη μέρα προβολής, γιατί θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και να υπάρχει βάρδια στο κοντρόλ. Έχουμε ήδη μία βάρδια για τα μηνύματα στο twitter, αλλά θα είναι λίγο πιο δύσκολο. Περιμένω, αν θες, το «πράσινο φως».

Η αλλαγή στην ώρα γιατί έγινε;
Γιατί κρίναμε ότι λόγω καλοκαιριού 21.00- 22.00 είναι ακόμα νωρίς και ορισμένοι μπορεί να γυρνάνε ή να βρίσκονται στις παραλίες. Θα έπρεπε ή να αλλάξουμε ωρα ή να αλλάξουμε μέρα. Προτιμήσαμε, λοιπόν, να το πάμε μία ώρα αργότερα.

Πότε θα ολοκληρωθεί;
Στις 11/7 θα έχουμε τον τελικό.

Ποιός σε έχει ξαφνιάσει με την παραμονή του στο σόου;
Ο Μάριος Πρίαμος. Δεν το πίστευα ποτέ! Σε κάθε live είναι και καλύτερος! Βελτιώνεται γρήγορα και προσπαθεί πολύ. Αυτό πρέπει να εκτιμηθεί.

Έχεις πει ότι θέλει να έρθει η κυρία Δημητρίου, έστω και ως guest. Το έχεις συζητήσει μαζί της;
Θεωρώ ότι κάτι θα γίνει! (γέλιο).

Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο ότι η Άσπα Τσίνα είχε μια αδιαθεσία. Θα επηρεάσει αυτό την παρουσία της στο σόου;
Όντως η Άσπα είχε μια αδιαθεσία, είχαν πρηστεί τα πόδια της κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Υπάρχει ένα θέμα υγείας και χρειάζεται να ξεκουραστεί λίγο καιρό. Ελπίζουμε να επιστρέφει σύντομα κοντά μας.

Ποιο θεωρείς ότι είναι μέχρι στιγμής το πιο δυνατό ντουέτο;
Τάσος Ξιαρχός-Κόνι Μεταξά! Είναι συγκλονιστικοί!

Τι ισχύει με όσα λέγονται περί συμφωνιών για αποχωρήσεις;
Να σου εξηγήσω τι γίνεται. Η Χριστίνα Παππά, για να σου πω ονομαστικά, η οποία είπε ότι είχε κάνει συμφωνία να φύγει ως το τρίτο σόου, η αλήθεια είναι ότι είχαμε πει πως αν έρθει το καλοκαίρι, φτάσουμε σε ένα επεισόδιο X και εκείνη πρέπει να πάει στο μαγαζί της στη Μύκονο, τότε θα έπρεπε να αποχωρήσει. Το να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς με είναι δικαίωμά του. Αν όμως εγώ ήθελα, ας πούμε, να πειράξω τα αποτελέσματα, για να βγει κάποιος πρώτος, δεν θα μπορούσα, γιατί η ψηφοφορία βγαίνει στο 50% από την κριτική επιτροπή,

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved