«Έρωτα αλήτη, Σταύρο Βαρθαλίτη»: Όλα τα πετυχημένα tweets για τον παίκτη του MasterChef (photos)
Media

«Έρωτα αλήτη, Σταύρο Βαρθαλίτη»: Όλα τα πετυχημένα tweets για τον παίκτη του MasterChef (photos)

MasterChef 4: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ή... foodman αν προτιμάτε, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό εκεί έξω και δείχνει να το απολαμβάνει... 

Ο νεαρός σεφ ο οποίος έχει αδυναμία στη μαγειρική αλλά και στη μόδα έχει εξελιχθεί στην... ήρεμη δύναμη του παιχνιδιού και έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι φιναλίστ στον διαγωνισμό και -γιατί όχι- και νικητής!

Δεν έχει σοβαρή αντιπαράθεση με κάποιον συμπαίκτη του, κινείται σιωπηλά αλλά με στρατηγική (με την καλή έννοια) μέσα στο παιχνίδι και κάθε φορά εκπλήσσει όλο και πιο πολύ τους κριτές χωρίς φανφάρες και πιάτα... πυροτεχνήματα.


Είναι καλός γνώστης του αντικειμένου, δεν μιλάει πολύ, είναι καλός μαθητής και έχει αποδείξει πως έχει και πολύ χιούμορ.

Συχνά, μάλιστα, βρίσκεται στο επίκεντρο του Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος τον πειράζει είτε για τα κιλά του (κυρίως επειδή ο Βαρθαλίτης συνήθως δηλώνει πως έχασε ένα ή δύο κιλά) είτε για τις στυλιστικές του εκκεντρικότητες που σίγουρα δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά.

Το σίγουρο είναι πως ο Σταύρος έχει αποκτήσει πολλές συμπάθειες και είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής.

Αρκεί μόνο να δείτε στην παρακάτω γκάλερι τα πρόσφατα twitts που έχουν γραφτεί για εκείνον και που σίγουρα τον ανακηρύσσουν νικητή στις καρδιές των τηλεθεατών. Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved