Έρωτας μετά: Ο Χρήστος δίνει spoiler: Έρχεται μεγάλη ανατροπή!
Media

Έρωτας μετά: Ο Χρήστος δίνει spoiler: Έρχεται μεγάλη ανατροπή!

Έρωτας μετά: Ο Μάριος Αθανασίου υποδύεται τον Χρήστο, τον απατημένο σύζυγο στην αγαπημένη σειρά του Alpha. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το πώς βιώνει ο ίδιος τη μέχρι τώρα εμπειρία του στο ερωτικό θρίλερ του ALPHA, για το αν τον δυσκόλεψε κάτι στο ρόλο του αλλά και για όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Πώς ζείτε τη μέχρι τώρα εμπειρία από το «Έρωτας μετά...»;

Είναι μια δουλειά που είχα ανάγκη, μια και ήθελα να κάνω κάτι δραματικό. Είναι μια δουλειά που έχει γίνει με πολλή προσοχή και αγάπη και βασίζεται σε μια πολύ καλή ομάδα ανθρώπων. Και είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Είναι μεταξύ των καλύτερων συνεργασιών που έχω κάνει μέχρι σήμερα».

Στον ρόλο σας υπήρχε κάτι που να σας δυσκόλεψε ή ίσως και να σας φόβισε λιγάκι;

«Η δυσκολία ήταν ότι είχα να κάνω με έναν δραματικό ρόλο. Το ζύγισα πριν το κάνω, δεν ήμουν σίγουρος. Απαιτεί μια άλλη προσέγγιση ένα δραματικό σίριαλ απ’ ό,τι μια κωμωδία. Ευτυχώς είναι πάρα πολύ καλά γραμμένοι οι ρόλοι και οι διάλογοι».

Τι θαυμάζετε στον ήρωα που υποδύεστε;

Την πίστη του και την επιμονή του στο να γίνουν τα πράγματα όπως θέλει. Έχει μια δική του ηθική τάξη, την οποία ακολουθεί, και μια διάθεση προστασίας για τους άλλους. Αυτά τα στοιχεία του μου αρέσουν».

Σας έχει «διδάξει» κάτι ο Χρήστος;

«Αυτό που εκτίμησα όχι τόσο ως διδαχή είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις ακραίες καταστάσεις».

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο στόρι της σειράς θα βρεθούμε μπροστά σε νέες ανατροπές στη συνέχεια;

«Εδώ που έχουμε φτάσει έχουμε τη μεγαλύτερη και τελευταία ανατροπή που θα γίνει στη σειρά. Δηλαδή την εμφάνιση της Άννας. Το τι θα συμβεί δεν θα σας το πω. Απλώς είναι ανατροπή, γιατί ο καθένας μπορεί να έχει φανταστεί ένα δικό του φινάλε σε αυτά την ιστορία. Τώρα λοιπόν, αφού εμφανιστεί η Άννα η αφού λυθεί το μυστήριο, κατά ένα μέρος θα πρέπει όλοι οι χαρακτήρες να τοποθετηθούν σε σχέση με αυτό. Και θα δούμε τι θα συμβεί με την επανεμφάνισή της».

Γιατί ο Λεγάτος κρατά φυλακισμένη την Άννα;

«Δεν είναι ένα φτηνό έγκλημα ή μια μικρή βία. Δεν είναι απλώς ένα κακοποιό στοιχείο ή ένας άνθρωπος που βρίσκεται στον υπόκοσμο και το κάνει αυτό για να πάρει λεφτά. Δεν είναι αυτό. Είναι μια υπόθεση του παρελθόντος που του δίνει ένα ισχυρό κίνητρο για να προβαίνει σε κάτι τέτοιο και μάλλον απ’ ό,τι φαίνεται και καταλαβαίνω έχει και συναισθηματικούς λόγους».

Τι θα γίνει με τα παιδιά σας στη σειρά;

«Τα παιδιά μου θα είναι πάντα παιδιά μου, ό,τι και να γίνει. Ακόμη και στην περίπτωση του μικρού παιδιού που αποδεικνύεται ότι δεν είναι βιολογικό μου παιδί. Και για το παιδί που έχει η Άννα, το οποίο δεν το γνώριζα καν, και εδώ ο Χρήστος το αντιμετωπίζει με πάρα πολλή αγάπη και θέλει να το εντάξει μέσα στην όλη οικογένεια για να γνωρίσει τα αδέλφια του. Ο Χρήστος θέλει να κρατήσει όλα τα παιδιά κοντά του. Βέβαια στο τέλος δεν θα γίνει ακριβώς αυτό».

Μήπως πίσω από όλα όσα συμβαίνουν στη σειρά κρύβεστε εσείς;

«Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς εάν είμαι εγώ ή όχι. Νομίζω δεν θα έχουμε τέτοιου είδους ανατροπή».

Τα ζευγάρια θα παραμείνουν χιαστί μέχρι το τέλος;

«Κοιτάξτε, είναι λίγο οριακές οι καταστάσεις για να μπορούν να μείνουν τα ζευγάρια έως το τέλος. Είναι λίγο δύσκολο αυτό. Ούτε ο καθένας μόνος του θα είναι, ούτε βέβαια θα είναι χιαστί τα ζευγάρια και θα τρώνε σε ένα τραπέζι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Πώς θα θέλατε να τελειώσει το «Έρωτας μετά»;

«Θέλω σίγουρα η σειρά να έχει happy end για να μπορούν τα ζευγάρια να είναι αυτό που λέτε εσείς χιαστί, αλλά χωριστά βέβαια ώστε να μπορούν να βρουν πραγματικά τον εαυτό τους και να ζήσουν με τον έρωτα μετά, όπως είναι και ο τίτλος της σειράς. Επειτα από όλο αυτό που έχει συμβεί να ξαναβρούν τον έρωτα».

Σας έχει τύχει να γνωρίσετε ζευγάρια με χιαστί σχέσεις;

«Εχει τύχη να το συναντήσω, αλλά είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία στη ζωή των ανθρώπων. Είναι καλό να μην μπλέκουν. Δεν το λέω τόσο πολύ βιωματικά, γιατί δεν το γνωρίζω αυτό βιωματικά. Αυτό το χιαστί το περίεργο που μπορεί να σου δώσει εσένα μια απαγορευμένη επιθυμία ή να σε ιντριγκάρει λίγο περισσότερο είναι πρόσκαιρο και τα αποτελέσματα του και οι ζημιές του είναι πολύ μεγαλύτερες μετά. Κ', Καλό είναι να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα πάθη σου και ίσως να τα κοστολογείς λιγάκι αν μπορείς. Το θολωμένο μυαλό δεν βοηθάει ποτέ», είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved