Ο γιατρός, Η ιστορία Ενός Θαύματος: Κορίτσια, είδατε τον Φερμάν με μαγιό; (Photos)
Media

Ο γιατρός, Η ιστορία Ενός Θαύματος: Κορίτσια, είδατε τον Φερμάν με μαγιό; (Photos)

Έχετε δει τον τηλεοπτικό Φερμάν, τον καθηγητή και φίλο του Αλί, από τη σειρά, «ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» με μαγιό; Θα τον δείτε και σίγουρα θα τρίβετε τα μάτια σας!

Ο Ονούρ Τούνα είναι 35χρονών και είναι… ελεύθερος και ωραίος!

Είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον έρωτα: «Εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σου και το νιώθεις. Είναι ένα μαγικό συναίσθημα που σε απαλλάσσει από δισταγμούς και άγχη».

Για εκείνον όταν ερωτεύεται δεν έχουν σημασία το ύψος και η εξωτερική εμφάνιση αλλά όπως εξήγησε: «Όταν δυο καρδιές γίνονται μία, δεν έχουν σημασία τα υπόλοιπα».

Και έχει τονίσει: «Δεν έχω σχέση. Αν είχα, οι δημοσιογράφοι θα την είχαν ξετρυπώσει. Όταν τελειώνω νωρίς το γύρισμα δεν βγαίνω με φίλους. Γυρίζω στο σπίτι και προετοιμάζομαι για την επόμενη μέρα. Ξυπνάω στις 05.30 το πρωί, διαλογίζομαι, βάζω δυνατά τη μουσική».

Ο τηλεοπτικός Φερμάν είναι λάτρης του instagram και δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, ακόμα και όταν κάνει τις βουτιές του. Εμείς τον είδαμε με μαγιό και πάθαμε πλάκα με το καλογυμνασμένο κορμί του, και σίγουρα κορίτσια και εσείς όταν τον δείτε θα πάθετε πλάκα!

Απολαύστε τον Φέρμαν από τη σειρά, Ο Γιατρός, Η Ιστορία Ενός Θαύματος στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved