Elif: Εκδικητική μανία! Η Λεϊλά σχεδιάζει την απαγωγή της Elif (Photos)
Media

Elif: Εκδικητική μανία! Η Λεϊλά σχεδιάζει την απαγωγή της Elif (Photos)

Elif: Η Λεϊλά καταφέρνει να κρύβει τα συναισθήματα μίσους που νιώθει για την οικογένεια Εμίρογλου και οργανώνει εναντίον αυτών και του Γιουσούφ σχέδια εκδίκησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα επόμενα επεισόδια εξαιτίας της ο Ονούρ σπάει το μαγαζί του Γιουσούφ, ενώ εκείνη καταστρέφει τα γενέθλια της Ελίφ και ετοιμάζει την απαγωγή της.

Η Λεϊλά είναι τυφλωμένη από τον ερωτά της για τον Γιουσούφ, ενώ νιώθει εγκλωβισμένη, καθώς ετοιμάζεται να παντρευ­τεί τον Ονούρ για χάρη της μητέρας της. Όλα είναι έτοιμα για τους αρραβώνες, που πραγματοποιούνται στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου.

Ωστόσο, η εμφάνιση της Σιταρέ σε άσχημη κατάσταση λόγω της επίθεσης του Ερκούτ εναντίον της διαλύει την όμορφη ατμό­σφαιρα Η γιορτή του αρραβώνα διακόπτεται, οι καλεσμένοι φεύγουν και ο αρραβώνας ματαιώνεται.

Ο Ονούρ είναι έξαλλος και λέει πως η Λεϊλά μπορεί και να είναι ευχαριστημένη για αυτή την εξέλιξη. Έχει παρατηρήσει, άλλωστε, το σκυθρωπό πρόσωπο της όλο το βράδυ. 4 Λεϊλά του ζητάει να φύγουν και ο Ονούρ της λέει πως όλα τελείωσαν. Έπειτα εκείνη και ο Γιουσούφ μιλάνε στον κήπο. Η μητέρα του Ονούρ, όμως, τους βλέπει να αγκαλιάζονται και παρεξηγεί τη σκηνή.

Ο Γιου­σούφ απλά προσπαθεί να παρηγορήσει τη Λεϊλά κρι να της πει πως όλα θα πάνε καλά. Η μητέρα του Ονούρ του λέει τι είδε και εκείνος πηγαίνει να τους βρει, θυμώνει και την κατηγορεί πως ακόμα αγα­πάει τον Γιουσούφ. Φυσικά, η Λεϊλά νιώθει ικανοποιημένη· από την τροπή που πήραν τα πράγματα και σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Γιουσούφ.

Το πρωί, η Μελέκ λέει στην οικογένεια πως την επόμενη μέρα είναι τα γενέθλια της Ελίφ και προτείνει να υποκριθούν όλοι πως το έχουν ξεχάσει και όταν επιστρέψει η μικρή από το σχολείο να έχουν ετοιμάσει μια γιορτή-έκπληξη. Όμως η Λεϊλά έχει άλλα σχέδια και στέλνει ένα μήνυμα στον Ονούρ να συναντηθούν. Την επόμενη μέρα, η Ελίφ ξυπνάει χαρούμενη επειδή είναι τα γενέθλια της και περιμένει πως όλοι το θυμούνται αλλά όλοι συμπεριφέρονται σαν να είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Η μικρή είναι λυπημένη και πηγαίνει στο σχολείο απογοητευμένη.

Εν τω μεταξύ, ο Ονούρ και η Λε'ίλά συναντιούνται. Η γυναίκα λέει διάφορα ψέματα για τον Γιου­σούφ, όπως ότι προσπάθησε να τους χωρίσει, ακόμα και τη βραδιά του αρραβώνα τους. Ο Ονούρ γίνεται έξαλλος και φεύγει, αποφασι­σμένος όμως να εκδικηθεί τον άντρα που ευθύνεται για τον χωρισμό του. Η Λεϊλά χαίρεται που βλέπει ότι το σχέδιο της πάει όπως το είχε υπολογίσει. Σκοπός της είναι να καταστρέψει το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Ελίφ, στο οποίο είναι καλεσμένη. Αργότερα, το κοριτσά­κι επιστρέφει λυπημένο από το σχολείο.

Η μικρή είναι σίγουρη πως η οικογένεια της έχει ξεχάσει τα γενέθλια της αλλά τελικά ένα πάρτι-έκπληξη την περιμένει. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη για την τούρτα της, τα κεριά, τα μπαλόνια, τη διακόσμηση... Αλλά ξαφνικά εμφανίζε­ται ο Ονούρ, που εισβάλλει στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση.

Κατηγο­ρεί τον Γιουσούφ και κάνει σκηνή. Ο Σελίμ τον πετάει έξω από το σπίτι και τότε φτάνει η Λεϊλά, η οποία υποκρίνεται πως δεν έχει ιδέα για τη συμπεριφορά του Ονούρ, Το σχέδιο της, όμως, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς μια στιγμή χαράς για την οικογένεια μετατράπηκε σε λύπη. Ο Ονούρ περπατάει μόνος του στην παραλία και είναι έξαλλος. θέλει να πάρει εκδίκηση και να πληρώσει ο Γιουσούφ για όλα.

Ο ίδιος φτάνει έξω από το βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και σπάει με πέτρες τα τζάμια. Η Λεϊλά, από την άλλη, λέει πάλι ψέματα στον Γιουσούφ πως δήθεν ο Ονούρ έχει εμμονή μαζί του, ενώ ετοιμάζεται για το επόμενο χτύπημα εναντίον της οικογένειας. Αυτό δεν είναι άλλο από την απα­γωγή της Ελίφ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved