Έλα στη θέση μου: Η ώρα της δικαίωσης! Νέος πόλεμος ανοίγεται! (Photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Η ώρα της δικαίωσης! Νέος πόλεμος ανοίγεται! (Photos)

Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια για κατάληψη στη δραματική σχολή, προσπαθεί να βρει νέους τρόπους ώστε να επαναπροσληφθεί η Μαρίνα.

Έτσι, σχεδιάζει κρυφά κάτι νέο, στο οποίο έχει σύμμαχο την Εβίτα, με στόχο να ανατρέφει τα σχέδια της Φαίης τελευταία επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑLPHA «Έλα τη θέση μου», η σχέση της Μαρίνας και του Βλάση πέρασε μία δύσκολη περίοδο, καθώς η κοπέλα απολύθηκε έπειτα από παρέμβαση της Φαίης. Ωστόσο, ο Βλάσης, μη μπορώντας να τη βλέπει στενοχωρημένη, αποφάσισε και τελικά πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Μετά την προσπάθεια κατάληψης της σχολής, η οποία στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία, o νεαρός αισθάνεται όλο και μεγαλύτερη την ανάγκη να βοηθήσει τη Μαρίνα. Έτσι, για άλλη μια φορά βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα οδηγήσει στην επαναπρόσληψη της κοπέλας.

Μάλιστα, για να επιτύχει τους σκοπούς του, ζητάει τη βοήθεια της Εβίτας, η οποία μπορεί να του παρέχει τις χρήσιμες συμβουλές της. Η επικοινωνία τους είναι τακτική, δημιουργεί ωστόσο κάποια προβλήματα, καθώς η Μαρίνα ακούει τυχαία μια συνομιλία τους και κατακλύζεται από σκέψεις και απορίες. Από την άλλη, ο Βλάσης καταφέρνει να κρύψει τα σχέδια του και να κρατήσει προς το παρόν την αλήθεια κρυφή από τη Μαρίνα.

Λίγο αργότερα, ο άντρας κανονίζει μια συνάντηση με την Εβίτα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ώστε να συζητήσουν από κοντά το σχέδιο του Βλάση, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα η Μαρίνα να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντα της στη σχολή. Οι δυο τους έρχονται αρκετά κοντά και μοιράζονται πράγματα και στιγμές.

Η φιλική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα τους είναι αρκετά βοηθητική για τον Βλάση και τη Μαρίνα, καθώς η Εβίτα γνωρίζει αρκετά πράγματα για τη σχολή. Εν τω μεταξύ, για να προχωρήσει το σχέδιο του άντρα, είναι απαραίτητη και η βοήθεια δικηγόρου. Επομένως, η συνδρομή ενός ακόμη ατόμου και δη της Εβίτας μοιάζει αναγκαία, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει και να κρατήσει το μυστικό του κρυφό.

Παράλληλα, ο Βλάσης συγκεντρώνει κάποια χρήματα που είχε στην άκρη προκειμένου να τα επενδύσει κάπου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε κανέναν το πού. Άλλωστε, η αποκάλυψη του σχεδίου του ίσως δημιουργούσε προβλήματα αλλά και πιθανή παρέμβαση της Φαίης, η οποία μέχρι τώρα κάνει τα πάντα για να απομακρύνει τη Μαρίνα από τη ζωή όλων.

Στο μεταξύ, ο Βλάσης εξακολουθεί να ψάχνει τρόπο ώστε να κάνει ένα ακόμα μυστικό ρα¬ντεβού, το οποίο θα βοηθήσει στην εφαρμογή του σχεδίου του και θα οδηγήσει στην υλοποίηση του. θα καταφέρει τελικά η συμμαχία της Εβίτας και του Βλάση να αποδώσει καρπούς; Θα πετύχει το σχέδιο του ή η απόλυση της κοπέλας είναι μη αναστρέψιμη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved