Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο δίλημμα της Λενιώς και η σύγκρουση (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο δίλημμα της Λενιώς και η σύγκρουση (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ μπαίνει σε δίλημμα και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη!

Οι τρεις αδερφές Σταμίρη για μια ακόμη φορά ανταλλάσουν βαριές κουβέντες καθώς η Μυρσίνη δεν χάνει την ευκαιρία να σπείρει να διχόνοια ανάμεσα τους, ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει τη Θεοδοσία πως πηγαίνει σε δικηγόρο και θα προχωρήσει με το διαζύγιο.

Τότε ο Μιλτιάδης, αντιλαμβάνεται πως ο γάμος του με τη Θεοδοσία είναι ένα βήμα πριν γραφτεί το οριστικό τέλος.

Η Λενιώ παλεύει ανάμεσα στα συναισθήματά της για τον Λάμπρο και το μέλλον της με τον Θωμά. Δεν ξέρει αν τελικά πρέπει να φορέσει το δαχτυλίδι του Κυπραίου ή να περιμένει το διαζύγιο του Λάμπρου. Από την άλλη η Πηνελόπη και ο Μελέτης παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον τους, την ώρα που η Ανέτ ξεκινά μια απόπειρα να πλησιάσει τον γιο της.

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος βλέπει τα σχέδια του να ναυαγούν όταν πληροφορείται για το πραγματικό ποιόν του Θεοδόκη, ενώ η Δρόσω δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από τη Ρίζω, που της φέρνει προξενιό τον Ιορδάνη.

Την επόμενη ημέρα ο Κλεομένης ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως θα μετακομίσουν στο Λονδίνο, μετά την άρνηση του Δούκα για κάποιες απαιτήσεις του. Ακούγοντας τον όμως εκείνη σοκάρεται και βρίσκεται σε αδιέξοδο, ενώ είναι σίγουρο πως ο Κλεομένης έχει και πάλι στο μυαλό του ένα πανούργο σχέδιο.

Εν τω μεταξύ η Θεοδοσία μπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθεια της να βρει χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο για το διαζύγιο, ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος θέτει μια ερώτηση στην Ελένη από την απάντηση της οποίας θα κριθούν πολλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved