Ελένη Μενεγάκη: «Πέταξε» νέα βόμβα μετά την ανακοίνωσή της!
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Πέταξε» νέα βόμβα μετά την ανακοίνωσή της!

Μετά την ανακοίνωσή της ότι είναι η τελευταία της σεζόν στον Alpha και θα κάνει ένα διάλειμμα από τηντηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη «πέταξε» νέα τηλεοπτική βόμβα και μας άφησε άφωνους!

Καλεσμένος της ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος αυτή τη σεζόν πήγε πολλές φορές καλεσμένος και τη ρώτησε: «Ελένη πού θα έρθω του χρόνου;»!

Και η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Έλα στο σπίτι μου στα Μελίσσια να αράξουμε… μικρόφωνα δεν έχω αλλά καλή φιλοξενία, ψυχραιμία, αφτιά για να ακούσω, την ψυχή μου να δώσω στον ιδιωτικό μου χώρο και δεν μένεις πολύ μακριά. Έλα»!

Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης της είπε: «Εγώ θα πω επειδή δεν θα κάνεις του χρόνου κάτι θα λείψεις πολύ και επειδή θα λείψεις θα κάνεις σίγουρα κάτι και έχω την εντύπωση ότι κάτι θα γίνει μέχρι το τέλος και του χρόνου εσύ κάπου θα είσαι…»!

Και τόνισε η Ελένη Μενεγάκη«Δε θέλω να σε διαψεύσω, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση πραγματικά δε βγαίνω από τους στόχους μου. Μη με βάζεις τώρα να αισθάνομαι περίεργα, γιατί είναι κάτι που αγαπώ… Αλλά είναι μια καλή στιγμή. Αν μου αρέσει πραγματικά πάρα πολύ και νιώσω πως πετάω μέσα σε αυτή τη νέα κατάσταση, δε θα γυρίσω. Δηλαδή δε θα γυρίσω, για να γυρίσω… Ξεκινάς νέα πορεία ως δημοσιογράφος τώρα που φεύγω; Φεύγει αυτή, αδειάζει ο χώρος, ας μπω και εγώ γιατί όλο για γυναίκες μιλάνε, ας μπω εγώ, ας αυτοπροταθώ;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω με τη νέα τηλεοπτική βόμβα της Ελένης Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved