J2US: Οι πιο σημαντικές στιγμές του σόου και τα δάκρυα της αποχώρησης (vid)
Media

J2US: Οι πιο σημαντικές στιγμές του σόου και τα δάκρυα της αποχώρησης (vid)

J2US: Με μια καλεσμένη που ταρακούνησε το stage, δυνατές ερμηνείες, θέαμα και ανατροπές, το λαμπερό σόου μας χάρισε απόψε ακόμα ένα υπέροχο σαββατόβραδο. 

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε στη σκηνή του Just The 2 Of Us και έβαλε φωτιά στο Σαββατόβραδο, ξεσηκώνοντας παίκτες και επιτροπή! Η μεγάλη έκπληξη βέβαια ήρθε όταν τη συνόδευσε τραγουδιστικά και ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος τραγούδησε στα... αραβικά το τραγούδι της "Έλεος".


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμετρήθηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης εντυπωσίασε τη Μαρία Μπακοδήμου έχοντας ακονίσει τη μνήμη του, η Βίκυ Χατζηβασιλείου άκουσε τη μαγική λέξη που περίμενε εδώ και καιρό.

Η Έρρικα Πρεζεράκου ψήφισε… physical, ο Ορφέας Παπαδόπουλος «φλέρταρε» με τη Ρίτα Όρα, ο Τάσος Ξιαρχό επέμεινε ελληνικά.
Ακολούθησαν ένα σωρό εκπλήξεις, με τον Τρύφωνα Σαμαρά να φοράει πλερέζα, τον Μάριο Πρίαμο να αποκτά τη χημεία που θα ήθελε με το νέο του ταίρι, τον Γιώργο Λιβάνη και τον Ετεοκλή Παύλου να εντυπωσιάζει την κριτική επιτροπή.

Δείτε μία προς μία σε βίντεο τις εμφανίσεις κάθε ζευγαριού:

Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής

Μάριος Πρίαμος και Γιώργος Λιβάνης

Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου

Τάσος Ξιαρχό και Κόνυ Μεταξά

Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης

Ορφέας Παπαδόπουλος και Άρτεμις Ματαφιά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Χρήστος Ζώτος

Λεωνίδας Καλφαγιάννης και Κρυσταλλία

Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα

Ποιο ζευγάρι όμως δεν κατάφερε να πείσει το κοινό για την παραμονή του στο παιχνίδι; Μάλιστα, κατά την αποχώρηση, η συγκίνηση ήταν έκδηλη στην ατμόσφαιρα με τον Σταμάτη Φασουλή να δηλώνει δημόσια πως θα του λείψουν πάρα πολύ και οι δύο διαγωνιζόμενοι, ευχόμενος μάλιστα στο μέλλον να συνεργαστούν καλλιτεχνικά. Mε τόσο γλυκά λόγια, ο διαγωνιζόμενος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, δείχνοντας πραγματικά ευγνώμων για όλα όσα είχε ζήσει μέσα στο σόου. Δείτε στην γκάλερι για ποιον πρόκειται:


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού μετά την αποχώρησή του...

https://www.instagram.com/p/CBHA9qfnUQk
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved