Media

J2US: Η μεγάλη ανατροπή! Αυτό το ζευγάρι πήρε την υψηλότερη βαθμολογία!

Gossip-tv Team

J2US: Και ενώ μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόννυ Μεταξά να κερδίζουν την υψηλότερη βαθμολογία, με ελάχιστες εξαιρέσεις όταν την κέρδιζαν οι Άρης Μακρής-Έρρικα Πρεζεράκου, ήρθε η μεγάλη ανατροπή! 

Γιατί τελικά ούτε ο Ξιαρχό με την Κόννυ, ούτε όμως και η Έρρικα με τον Άρη κατάφεραν να αποσπάσουν δεκάρια από την κριτική επιτροπή.

Ένα άλλο ζευγάρι που έχει σταθερά ανοδική πορεία το σόου ήταν αυτό που πήρε δύο δεκάρια από την επιτροπή και δύο εννιάρια. Στο σύνολο δηλαδή 38 βαθμούς.

Δεν είναι άλλοι από τον Κώστα Καραφώτη και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που μας τραγούδησαν "Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου". Ένα τραγούδι που πήγαινε πολύ στη φωνή της παρουσιάστριας η οποία εξομολογήθηκε πως είχε πολύ άγχος με το υπέροχο λευκό φόρεμα που φορούσε και που ήταν όντως με βαθύ σκίσιμο στο πλάι του καλλίγραμμου ποδιού της.

Το ντουέτο κέρδισε τις καλύτερες κριτικές με τη Μαρία Μπακοδήμου και τη Βίκυ Σταυροπούλου να τους χαρίζουν δύο... ολοστρόγγυλα δεκάρια και τον Σταμάτη Φασουλή και τη Δέσποινα Βανδή να του βαθμολογούν με εννέα.

Δείτε στο βίντεο την υπέροχη εμφάνισή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved