Νίκος Τσιλιπουνιδάκης: Έτσι έφυγε από το Star μετά από 17 χρόνια
Media

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης: Έτσι έφυγε από το Star μετά από 17 χρόνια

Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Star ύστερα από 17 χρόνια συνεργασίας.

O Νίκος Τσιλιπουνιδάκης αποκάλυψε ότι: «έχω σταματήσει να κάνω καλλιτεχνικό ρεπορτάζ εδώ και πολύ καιρό. Από το Star, όταν ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια δεν έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ»!

Και πρόσθεσε: «Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να ξαναγίνει ένα δελτίο ειδήσεων με τόσο lifestyle που είχε το Star. Τότε υπήρχε η βιομηχανία του lifestyle” τόνισε ο δημοσιογράφος. “Ήμουν 17 χρόνια στο Star. Μάλλον δεν πρέπει να το ξανακάνω. Να μείνω τόσα πολλά χρόνια σε ένα μέρος γιατί η τριβή σου φέρνει άλλα πράγματα. Για παράδειγμα με είχαν συνδέσει πολύ με τη Μύκονο και τα νησιά. Εγώ στη Μύκονο, όμως, έκανα και άλλα πράγματα που δεν τα έπαιζαν και μετά από χρόνια τα παίζουν τώρα. Για παράδειγμα, όταν κάλυψα τη δολοφονία του Αυστραλού τουρίστα Ντουζόν, οι μισοί Μυκονιάτες με μισούσαν και οι άλλοι μισοί με αγαπούσαν…»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved