Media

J2US: Η… Queen Dina εμφανίστηκε, επιτέλους, με το στέμμα της! (video)

Gossip-tv Team

J2US: Απαστράπτουσα, σαν σωστή... Barbie έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή του σόου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Queen Dina εμφανίστηκε επιτέλους με το... στέμμα της!

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας άφησε άφωνους τους κριτές και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό μιας και φορούσε μια υπέροχη τουαλέτα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη η οποία τόνιζε το υπέροχο ντεκολτέ της.

Φορώντας την ροζ-λευκή τουαλέτα αλλά και τρέσσες μακριές και στέμμα στα μαλλιά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τραγούδησε το Barbie Girl με τον Χρήστο Ζώτο να στέκεται δίπλα της ως... σωστός Κεν αφού... ξύρισε και το μουστάκι για χάρη του ρόλου του.

Η Queen Barbie την ώρα της κριτικής επιτροπής άκουσε καλά λόγια αφού όταν πήρε τον λόγο η Δέσποινα Βανδή, είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Όπως βγήκες και σε είδα στο κουτί είπα 'αγοράζω'".

Τέτοιου είδους πειράγματα συνεχίστηκαν και μάλιστα όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε τη Δέσποινα Βανδή για την Barbie εκείνη τής απάντησε με... πόνο ψυχής: "Με ποναέι αυτό που λες. Στην εποχή μου ήταν η Σίντι γιατί η Μπάρμπι ήταν της δικής σου εποχής και της κόρης μου".

Μία από τις πιο αστείες στιγμές της εμφάνισης του ζευγαριού on stage ήταν όταν ο Νίκος Κοκλώνης πλησίασε τον Σταμάτη Φασουλή και του χάρισε... ωτοασπίδες για... ευνόητους λόγους.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Χρήστου Ζώτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved