Ελένη Μενεγάκη: Οι γκάφες της on air που δεν θα ξεχαστούν... ποτέ! (photos)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Οι γκάφες της on air που δεν θα ξεχαστούν... ποτέ! (photos)

Έχοντας στην... πλάτη της και το ιδιαίτερα βαρύ βιογραφικό της τριάντα χρόνια συνεχούς και λαμπερής πορείας, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μην... αφήσει εποχή με τις on air γκάφες της. 

Ως εξπέρ των ζωντανών εκπομπών, η Ελένη είχε καταφέρει ακόμα και την εκάστοτε γκάφα της να τη μετατρέπει σε... δημιουργικό τηλεοπτικό χρόνο, αποκτώντας ταυτόχρονα και μία δική της "σχολή" στην τηλεόραση.

Γιατί θα θυμάστε ότι προ Μενεγάκη ήταν αδιανόητο στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής να εκφραστείς αυθόρμητα, να αφήσεις τον καθωσπρεπισμό και την "ξύλινη γλώσσα" στην άκρη και να γίνεις μία παρέα με τους πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης.

Η Ελένη λοιπόν μας χάρισε πολλές τέτοιες αυθόρμητες στιγμές που μας έκαναν πολλές φορές να ξεκαρδιστούμε στα γέλια και άλλες να νιώσουμε το ίδιο άσχημα και αμήχανα με εκείνη που ήθελε να ανοίξει η γη να την... καταπιεί!

Ας θυμηθούμε κάποιες από αυτές τις στιγμές:

Και... νεκρούς ανάστησε!

Ήταν τον Οκτώβριο του 2015 όταν η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στην εκπομπή της τη Χρύσα Ρώπα. Η ηθοποιός η οποία τότε είχε εγκατασταθεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο Παρίσι είχε μιλήσει για τη ζωή της εκεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «τα καλοκαίρια τα περνούσα στο Παρίσι. Μικρή πήγαινα εκεί γιατί ζούσε εκεί και η δίδυμη αδερφή μου». Τότε η Ελένη τη ρώτησε: «Εκεί πας τώρα στην δίδυμη αδερφή σου;». Και τότε η Χρύσα Ρώπα της είπε: «Η δίδυμη αδερφή μου πέθανε»! Η Ελένη έμεινε όταν άκουσε τη Ρώπα να το λέει και ντράπηκε «Συγγνώμη. Τι ντροπή»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οκτώβριος του 2019 και η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στην εκπομπή της την Άννα Μαρία Μπαρού η οποία μάς έδειχνε πώς να συντηρούμε τα βότανά μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Άννα Μαρία είπε: «Σου έφερε αυτό το φυτό…» και δείχνοντας την κορυφή είπε: «τούφα» και η Ελένη τότε είχε μία απορία που μπέρδεψε όλους τους συνεργάτες της.

«Συγγνώμη τούφα ή φούντα τη λένε την κορυφή του φυτού; Πώς λέγεται αυτό στην κορυφή όταν είναι φουντωτό; Τούφα ή φούντα;» και άρχισε να γελά… Τότε έβαλε τον βασιλικό στο κεφάλι της και άρχισε να τραγουδά με τη νέα της γκάφα!

Μαντέψτε τι είπε αντί για... ψωμί!

Αυτό το σαρδάμ και γκάφα μαζί, δεν θα ξεχαστεί ποτέ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!

Η παρουσιάστρια όχι μόνο ένιωσε μεγάλη ντροπή όταν ξεστόμισε τη λέξη αλλά δεν σταμάτησε να γελάει!

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν την αποφώνηση της σημερινής εκπομπής της βρέθηκε σε ένα σημείο του πλατό όπου υπάρχει τοποθέτηση προϊόντος γνωστής βιομηχανίας αρτοσκευασμάτων.

Η Ελένη δεν πίστευε τι είχε ξεστομίσει!

Εκεί λοιπόν που τα παρουσίαζε όπως συνηθίζει και λίγο πριν χαρίσει δώρα, η Ελένη έκανε ένα απίστευτο σαρδάμ το οποίο φυσικά πέρασε αυτομάτως στο… πάνθεον των καλύτερων και πιο αστείων σαρδάμ της ελληνικής τηλεόρασης. Αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο για να γελάσετε μέχρι... δακρύων!

Από ταξίδι σε... ταψί και τραπέζι!

Ούτε η ίδια η Ελένη δεν πίστευε ό,τι ξεστόμιζε τον περασμένο Απρίλιο όταν είχε καλεσμένη της τη Φλορίντα Πετρουτσέλι που ήταν στις τελευταίες εβδομάδες κύησης του δεύτερου παιδιού της.

Η Ελένη Μενεγάκη συνομίλησε μέσω skype με την όμορφη μανούλα η οποία εντός εκείνων των ημερών γεννούσε και είχε υποσχεθεί στην παρουσιάστρια ένα τραπέζι στο σπίτι της αλλά λόγω της πανδημίας δεν το κανόνισαν ποτέ…

Έτσι η Ελένη Μενεγάκη της το θύμισε αλλά την ώρα που ήθελε να πει την λέξη «τραπέζι», δεν την την είπε ποτέ… γιατί είχε τον νου της στο ταξίδι που ονειρεύεται να κάνει σύντομα στα Άχλα και είπε «αυτό το ταξίδι…» εννοώντας το… τραπέζι και αφού έβαλε τα γέλια στη συνέχεια είπε «Όχι ταξίδι… ταψί…»!

Ποτέ δεν είπε τη λέξη «τραπέζι» και ξέσπασε σε γέλια! «Τι λέω Παναγία μου» αναφώνησε η Ελένη Μενεγάκη με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να καταλαβαίνει τι ήθελε να πει και να της απαντά «σύντομα»! Δείτε το παρακάτω ξεκαρδιστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved