Άγριες Μέλισσες: Καταιγισμός εξελίξεων: Η Πηνελόπη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Media

Άγριες Μέλισσες: Καταιγισμός εξελίξεων: Η Πηνελόπη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Άγριες μέλισσες: Αυλαία με καταιγιστικές εξελίξεις πέφτει για φέτος στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1. 

Το φετινό τέλος των «Άγριων μελισσών» θα γραφτεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το δούμε από Σεπτέμβριο και για ακόμη 26 επεισόδια.

Η κόρη του Δούκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της συνειδητοποιώντας πώς ο άνδρας που αγαπά και έκανε μαζί του έρωτα είναι πρώτος της ξάδελφος. Κλείνεται στο δωμάτιό της έχοντας, πάρει τις αποφάσεις της.

Προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της με χάπια, όμως την προλαβαίνει την τελευταία στιγμή η Μυρσίνη, σώζοντας το παιδί της από βέβαιο θάνατο. Εν τω μεταξύ η Δρόσω, απομονωμένη στην αγροικία όπου βρίσκεται περιμένοντας να γεννήσει, θα έχει μια περιπέτεια υγείας.

Την ίδια ώρα στο καφενείο της Βιολέτας και ενώ οι χωριανοί γιορτάζουν τη νίκη τους ενάντια στη βιομηχανική ζώνη, εμφανίζεται ο Δούκας και οργισμένος διακόπτει το γλέντι τους.

Στην αγροικία η Δρόσω, μόνη και ρε φριχτούς πόνους, βγαίνει από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει μπροστά από το ζευγάρι των χωρικών που την προσέχει. Ο άνθρωπος που γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας πλησιάζει τον Νικηφόρο και του αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια προκαλώντας την οργή του.

Πλέον είναι αρκετοί αυτοί που έχουν μάθει το μυστικό. Την ίδια στιγμή οι υποψίες του Δούκα για τον ρόλο του γιου του στη ματαίωση των σχεδίων του αυξάνονται και αποφασίζει να τον ψάξει. Όμως και ο Νέστορας ανακαλύπτει και άλλα ψέματα του Κυπραίου.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved