Ελένη: Έτσι έκλεισε την εκπομπή πέρσι - Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος
Media

Ελένη: Έτσι έκλεισε την εκπομπή πέρσι - Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος

Ελένη : Πέρσι στο μυαλό της Ελένης υπήρχαν μόνο οι διακοπές κατά την διάρκεια των οποίων θα αποφάσιζε τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

Μετά από μια λαμπρή καριέρα 30 χρόνων - εκ των οποίων τα 15 στον Alpha- η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε χθες (Τετάρτη 1η Ιουλίου) τους τηλεθεατές με δάκρυα στα μάτια.

Όπως είπε η παρουσιάστρια αυτή η φάση της ζωής της και της καριέρας της ολοκληρώθηκε και πώς αν ξεκινήσει κάτι άλλο θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως και η ίδια.

Η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της, γιατί όπως είπε:
«Το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα, με τον τρόπο που ήθελα. Η ψυχή μου είναι ζωντανή και αληθινή και αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια. Όλα. Την κάθε μέρα μέσα σε αυτή τη διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου.

Οι άνθρωποι που γνώρισα με γέμισαν εμπειρίες, με μάθανε πολλά. Και ακόμα μαθαίνω. Ιστορία γράφουν οι άνθρωποι, γράφουν οι παρέες. Οι παρέες μου ήταν μοναδικές ξεχωριστές. Δεν θα είχα τόση συγκίνηση αν έκλεινε απλά ένας κύκλος στον Alpha.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Αλίμονο ποτέ. Μην κάνω την έξυπνη, ποτέ. Ξεπέρασαν και τα δικά μου όνειρα και τα δικά μου σχέδια. Ήμουν εκεί για να σας παρασύρω στο θετικό κομμάτι της ζωής, στην ελπίδα, στα ωραία πράγματα όχι στα δύσκολα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου. Έχω πάρει την πιο πολύ λάμψη και αγάπη κι όμως δεν θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους αν δεν είχα τα αυτιά μου ανοικτά να τους ακούσω, αν δεν είχα διαφωνήσει μαζί τους».

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την εκπομπή της στις 28 Ιουνίου.

Τότε τίποτα δεν προμήνυε το φετινό τέλος!
Τότε στο μυαλό της Ελένης υπήρχαν μόνο οι διακοπές κατά την διάρκεια των οποίων θα αποφάσιζε τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε πως έκλεισε πέρσι την εκπομπή της η Ελένη στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved