Άγριες μέλισσες: Στη φυλακή η Λενιώ - Ο Κυπραίος πέφτει στη μορφίνη!
Media

Άγριες μέλισσες: Στη φυλακή η Λενιώ - Ο Κυπραίος πέφτει στη μορφίνη!

Άγριες μέλισσες: Το φινάλε της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει στην μικρή οθόνη το τηλεοπτικό κοινό θα είναι συγκλονιστικό!

Στις 16 Ιουλίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες για τη σεζόν αυτή.
Ένα είναι το μόνο σίγουρο! Το φινάλε δεν θα είναι τόσο καλό για την Ελένη Σταμίρη αφού επανέρχεται ο εφιάλτης της δολοφονίας του Σέργιου.
Σύμφωνα με το TV O’CLOCK, η Ελένη θα μπει φυλακή για το φόνο του άντρα της και υπεύθυνη γι΄αυτό, θα είναι η Θεοδοσία

Την ίδια ώρα ο Κυπραίος έχει περίεργη και επιθετική συμπεριφορά καθώς πέφτει πάλι στη μορφίνη.
Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν τον έρωτά τους και είναι ευτυχισμένοι αλλά αυτό φυσικά δεν αρέσει καθόλου στη Θεοδοσία και τον Θωμά.

Ο άνθρωπος που μισεί περισσότερο απ’ όλους την Ελένη είναι η Θεοδοσία, η οποία έχει την ευκαιρία να την καταστρέψει για πάντα.
Η Θεοδοσία βρίσκει στα πράγματα του Γιάννου ένα γράμμα που είχε γράψει λίγο πριν βρεθεί κρεμασμένος και στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου.

Η Θεοδοσία, έχοντας στα χέρια της αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, θεωρεί πως είναι η μοναδική φορά που μπορεί να καταστρέψει την Ελένη και να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της.
Έτσι, παραδίδει το γράμμα στην αστυνομία.
Η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο, όταν η Ελένη συλλαμβάνεται ως ένοχη για τη δολοφονία του άντρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved