Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!

Άγριες Μέλισσες:Ο δεύτερος κύκλος θα μας μεταφέρει στο 1965 και θα συνοδεύεται από αλλαγές και νέα πρόσωπα

Αυλαία ρίχνει για τη φετινή σεζόν η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, γι' άλλη μια φορά τίποτα δεν μένει στη θέση του και ήσυχο στο χωριό. Το φετινό τέλος της σειράς θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το δούμε από Σεπτέμβριο. Τα spoiler είναι πολλά, με σημαντικότερο αυτό του «βασανισμένου» έρωτα ανάμεσα στην Ελένη και τον Λάμπρο. Αραγε η επανασύνδεση τους κινδυνεύει; Από την άλλη, στο σπίτι των Σεβαστών τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για την πλούσια οικογένεια, αφού οι σκοτούρες δεν σταματούν... Η Πηνελόπη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ο Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και αποκαλύπτει σε όλη την οικογένεια πως είναι γιος της Ανέτ και ως Σεβαστός διεκδικεί τη θέση που του αρμόζει.

Ελένη: «Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου»

Η Ελένη δεν «μασάει» τα λόγια της κι έτσι αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Κυπραίο για τον Λάμπρο. «Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου, αυτή ανήκει στον Λάμπρο», φαίνεται ότι αποκαλύπτει στον Θωμά, ζητώντας του να χωρίσουν οριστικά. Ο Κυπραίος γίνεται έξαλλος και στη συνέχεια καταρρέει, ωστόσο αποφασίζει να μην εκβιάσει την Ελένη με το μυστικό του φόνου προκειμένου να μείνει μαζί του. Η σύγκρουση τους αναμένεται να προκαλέσει πολύ θόρυβο.

Πανικός στο Σεβαστέικο!

Μετά την αποκάλυψη του Μελέτη σε ολόκληρη την οικογένεια ότι είναι γιος της Ανέτ, στο αρχοντικό των Σεβαστών επικρατεί πανικός. Η Πηνελόπη χάνει την ψυχραιμία της, καθώς συνειδητοποιεί πως ο άντρας που αγαπά όσο τίποτα στον κόσμο και έκανε έρωτα μαζί του είναι πρώτος ξάδελφός της. Η μικρή κόρη του Δούκα Σεβαστού κλειδώνεται στο δωμάτιό της έχοντας στόχο να δώσει τέλος στη ζωή της με χάπια. Ευτυχώς, η προσπάθεια της δεν θα επιτύχει, καθώς την τελευταία στιγμή την προλαβαίνει η Μυρσίνη. Η Ανέτ συνεχίζει να περνάει δύσκολες στιγμές, όταν συνειδητοποιεί ότι ο γιος της, Μελέτης, παίρνει και πάλι το μέρος του Δούκα σε όλα, στηρίζοντας σθεναρά τον άρχοντα του Διαφανίου. Η Δρόσω βρίσκεται απομονωμένη στην αγροικία, περιμένοντας να φέρει στο κόσμο το παιδί της, αλλά μια επιπλοκή φέρνει αναστάτωση. Κι ενώ «πολεμάει» να ζητήσει βοήθεια, έχοντας φριχτούς πόνους , καταρρέει μπροστά από το ζευγάρι των χωρικών που την προσέχει. Την ίδια ώρα στο καφενείο της Βιολέτας, οι Διαφανιώτες γιορτάζουν τη νίκη τους ενάντια στη βιομηχανική ζώνη, αλλά η γιορτή διακόπτεται απότομα, όταν εμφανίζεται ο Δούκας, φανερά εξοργισμένος.

Μυστικά εκβιασμοί και γέννα με επιπλοκές

Από την άλλη, κάποιος που δείχνει να γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας εκβιάζει τόν Νικηφόρο, αποκαλύπτοντας του ότι γνωρίζει την αλήθεια και προκαλώντας την οργή του. Πλέον, αυτοί που γνωρίζουν το μυστικό είναι πολλοί και πια είναι δύσκολο να κρυφτεί. Ο Δούκας υποψιάζεται ακόμα και το γιο του για το ρόλο που έπαιξε στη ματαίωση των σχεδίων του και αποφασίζει να κάνει έρευνα σε βάθος. Ο ταξίαρχος Νέστορας ανακαλύπτει κι άλλα ψέματα του Κυπραίου και πλέον η απόφαση του να τον τιμωρήσει δείχνει να πλησιάζει. Η μέρα που η Δρόσω θα γεννήσει πλησιάζει. Η Ελένη, ο Φανούρης, η Μυρσίνη και η Ρίζω, που θα ξεγεννήσει το παιδί, βρίσκονται ήδη στην αγροικία, προκειμένου όλα να γίνουν όπως έχουν κανονιστεί. Ο τοκετός ξεκινά, αλλά όεν εξελίσσεται ομαλά, αφού το παιδί έρχεται ανάποδα. Τα πράγματα εξελίσσονται ραγδαία και ειδοποιείται ο Νικηφόρος. Η Ελένη καθώς βλέπει την αδελφή της να κινδυνεύει, φωνάζει στη Ρίζω «σώσε τη μητέρα!» Η Δρόσω απαντά μέσα από το λήθαργο της «όχι εμένα, σώστε το παιδί». Μέσα στον πανικό, η Ρίζω τούς προτείνει να μεταφερθούν μητέρα και το παιδί στο νοσοκομείο της Λάρισας. Το τέλος είναι χαρούμενο, αφού το μωρό γεννιέται υγιέστατο και η Δρόσω δεν κινδυνεύει πια.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Αραγε, παραμένει φυλαγμένο το μυστικό των αδελφών Σταμίρη ή αποκαλύπτονται τα πάντα; Με αυτήν την κρίσιμη απορία θα μας αφήσουν για φέτος οι «Άγριες Μέλισσες», για να επιστρέψουν στις οθόνες μας την επόμενη σεζόν από τον ΑΝΤ1.

Καθώς ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς, όπως είναι ήδη γνωστό , θα δούμε και το πολυαναμενόμενο τέλος του Θωμά Κυπραίου. Ο δεύτερος κύκλος θα μας μεταφέρει στο 1965 και θα συνοδεύεται από αλλαγές και νέα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων και ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved