Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο - Χαμός με τη Θεοδοσία
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο - Χαμός με τη Θεοδοσία

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία μαθαίνει την αλήθεια για τις αδερφές Σταμίρη! Θα τις στείλει φυλακή ή θα κρύψει την αλήθεια;

Όπως όλοι ήδη γνωρίζετε, η ίδια η Θεοδοσία, κατά κόσμον Χριστίνα Φαμέλη Χειλά, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως δεν θα βρίσκεται για πολλά ακόμη επεισόδια στις «Άγριες μέλισσες», μιας αυτή ήταν εξ αρχής η συμφωνία της με την παραγωγή.

Ωστόσο, η αποχώρηση της όχι μόνο θα είναι επεισοδιακή, αλλά θα καταφέρει να φύγει με το κεφάλι ψηλά, αφού θα έχει τιμωρήσει την αιώνια εχθρό της, την Ελένη Σταμίρη! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η αποκάλυψη & οι απειλές

Οταν ο Γιάννος αποφάσισε να τα βάλει με τους Σεβαστούς ώστε να γλιτώσουν τη φυλακή οι αδελφές Σταμίρη, κανείς δεν είχε φανταστεί πως ο νεαρός θα αποκάλυπτε όλη την αλήθεια στο ημερολόγιο του. Και κυρίως η Ελένη.
Η Ασημίνα και η Δρόσω, που εκτός από τις τύψεις τους για τον άδικο χαμό του, ένιωσαν πως τίποτα δεν θα αποκάλυπτε το ένοχο μυστικό τους.

Η Θεοδοσία μετά το διαζύγιο της με τον Λάμπρο αρχίζει να ετοιμάζει τα πράγματα της για να φύγει από το σπίτι, καθώς δεν καταφέρνει με τίποτα να κερδίσει και πάλι τον άντρα της.



Ένα πρωί καθώς ψάχνει στα ντουλάπια ανακαλύπτει ένα τετράδιο. Το ανοίγει και βλέπει πως είναι το ημερολόγιο του Γιάννου! Στην αρχή διστάζει να το διαβάσει, αλλά η αγωνία και η περιέργεια της την ωθούν στο να μάθει τι είχε στο μυαλό του. Δεν αργεί γρήγορα να πάθει σοκ όταν φτάνει στο σημείο όπου διαβάζει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και τα δικά του σχέδια.

«Εκείνο το βράδυ τον σκότωσαν και πολύ τις χάρηκα! Επιτέλους γλίτωσα από έναν τύραννο που μου φερόταν σαν σκουπίδι, με έβριζε και με χτυπούσε! Όμως η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω με έσωσαν! Και έσωσαν και όλο το χωριό από αυτό το απόβρασμα», γράφει σε κάποιο σημείο.

Και συνεχίζει παρακάτω: «Δεν θα αφήσω την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω να πάνε στη φυλακή! Ειδικά τη Δράσω μου... θα αναλάβω εγώ το έγκλημα! θα πάρω πάνω μου τον φόνο και εκείνες θα γλιτώσουν τη φυλακή».

Η Θεοδοσία δεν μπορεί να πιστέψει όσα διαβάζει. Έχει σοκαριστεί. Δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει ή να κρύψει την αλήθεια για όσα έμαθε.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved