Άγριες Μέλισσες: Ένα θανάσιμο μυστικό στο φως!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ένα θανάσιμο μυστικό στο φως!

Άγριες Μέλισσες: Ο εκβιασμός του Σταμάτη στον Νικηφόρο δεν περνάει. Ο Νικηφόρος, έξαλλος μαζί του, τον σπάει στο ξύλο και όλοι μένουν έκπληκτοι. 

Ο Σταμάτης αποφασίζει να αλλάξει την τακτική του, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να του προσφέρει χρήματα για να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μη μαθευτεί η πλεκτάνη γύρω από την εγκυμοσύνη της.

Λίγο μετά, η Δρόσω νιώθει τους πρώτους πόνους. Κοντά της σπεύδουν η Μυρσίνη με την Ελένη και τη Ρίζω για να την ξεγεννήσουν, χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα ετοιμάζονται να παραλάβουν κρυφά το μωρό με τη γέννηση του.

Τα πράγματα όμως δεν είναι απλά. Η Δρόσω παρουσιάζει μια πολύ σοβαρή επιπλοκή στη γέννα και ο Φανούρης τρέχει να φέρει τον Νικηφόρο. Σκιά όμως του Νικηφόρου έχει γίνει ο Μελέτης έπειτα από εντολή του Δούκα. Ο Νικηφόρος με τη Μυρσίνη προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να προστατέψουν το μεγάλο μυστικό, Η κατάσταση της Δρόσως δεν βελτιώνεται καθόλου και η Ρίζω προειδοποιεί τους πάντες για το ενδεχόμενο να χάσουν και τους δύο.

Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν πλέον τον ερωτά τους, με τον Κυπραίο να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα δικά του σκοτάδια. Ο Νέστορας που καταλαβαίνει αυτή την αλλαγή προειδοποιεί την Ελένη ότι πρέπει να έχει το νου της.

Ο Κυπραίος χάνει τον έλεγχο με τη μορφίνη και τα βάζει με όλους. Η μοίρα του βρίσκεται πλέον στα χέρια του Νέστορα, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα τον καταστρέψει εκδικούμενος για το θάνατο του παιδιού του ή αν θα τον σώσει.

Η επίθεση του Κυπραίου στον Λάμπρο δεν αργεί να έρθει και ο δεύτερος ζητάει από τον πατέρα του να τον απομακρύνουν από το συνεταιρισμό. Ο Λάμπρος όμως πρέπει να αντιμετωπίσει και τη Θεοδοσία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο διαζύγιο στο Διαφάνι, καθώς φτάνουν στα χέρια της Ουρανίας τα επίσημα χαρτιά για τη λήξη του γάμου της με τον Κυριάκο και εκείνη δεν ξέρει τι θέλει να κάνει.

Η κόντρα του Σταμάτη

Ο Σταμάτης δεν μπορεί να δεχτεί την επιμονή της Βιολέτας για το διαζύγιο και την πετάει έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη. Σύντομα, όμως, συνειδητοποιεί πως το χωριό είναι με το μέρος της συζύγου του και χωρίς ή κόντρα σε αυτήν δεν έχει καμία τύχη να επιβιώσει. Ο Προκοπής και ο Προύσαλης προσπαθούν να βρουν μια λύση για τη Βιολέτα και ο Παναγιώτης αποφασίζει να στήσει από την αρχή ένα νέο καφενείο.

Ένα θανάσιμο μυστικό στο φως!

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved