Ρένος Χαραλαμπίδης: Σιγά σιγά καταλαβαίνω ότι η τηλεόραση δεν μου ταιριάζει
Media

Ρένος Χαραλαμπίδης: Σιγά σιγά καταλαβαίνω ότι η τηλεόραση δεν μου ταιριάζει

Ρένος Χαραλαμπίδης: Δεν είχα ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή, έτσι ώστε να ξέρει ο κόσμος κάτι για μένα. Δεν είχα γάμους, παιδιά, διαζύγια, δεν είχα εντυπωσιακες περιπέτειες

Βρίσκεται στο ώρο της υποκριτικής 30 χρόνια. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στο Λοιπόν για τη δουλειά του και την προσωπική του ζωή.

Τι «υπόλοιπο» έχεις αφήσει και θέλεις να το κάνεις ακόμα και τώρα;
Είμαι στη δουλειά 30 χρόνια και 30 χρόνια προετοιμάζω τον εαυτό και την καριέρα μου, έτσι ώστε, από 50 έως 65 χρόνων, να έχω τα «εργαλεία» και τη δύναμη να πραγματοποιήσω αυτό που ονειρεύομαι.



Ποιο είναι αυτό το όνειρο;
Είναι 5 ταινίες που έχω γράψει σε 10 χρόνια, τις οποίες σιγά σιγά θα τις δείτε ν' ανθίζουν... Είναι στο συρτάρι και περιμένουν. Υπάρχει ένα κλασικό ρεπερτόριο που θέλω να παίξω...

θέλω πάρα πολύ να κάνω τον «κύκλο» μου στον Σαίξπηρ, που ξεκίνησε με τον «Ιούλιο Καίσαρα» και θα συνεχιστεί σίγουρα. Στην τηλεόραση έχω μικρές φιλοδοξίες, γιατί σιγά σιγά καταλαβαίνω ότι δεν μου ταιριάζει, όχι ότι δεν μου αρέσει, την λατρεύω, απλά ο τρόπος που γίνεται η τηλεόραση το 2020 δεν έχει χώρο για μένα.

Η τηλεόραση που έζησα εγώ, ήταν τηλεόραση προσωπικοτήτων, ενώ η τηλεόραση σήμερα είναι συνόλου.

Τότε παίζαμε ως ηθοποιοί, που καλούμασταν σε σίριαλ με 4 πρωταγωνιστες, να έχουμε μια προσωπικότητα. Σήμερα, ένα σίριαλ με 20 πρωταγωνιστές απλά θέλει το σύνολο, εκεί δεν ταιριάζω και πάρα πολύ.

Την προσωπική ζωή σου δεν την εκθέτεις στα φώτα της δημοσιότητας.
Δεν είχα ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή, έτσι ώστε να ξέρει ο κόσμος κάτι για μένα. Δεν είχα γάμους, παιδιά, διαζύγια, δεν είχα εντυπωσιακες περιπέτειες. Έτσι, η προσωπική ζωή μου έμεινε προσωπική κι αφορούσε μόνο σε εμένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved