Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς (photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς (photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η καθημερινή δραματική σειρά ολοκληρώνεται με ένα δυνατό φινάλε.

Η Μελίτη βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά της Μαρίνας, ενώ η δίκη της Κάτιας αρχίζει με μια μεγάλη ανατροπή που θα τη φέρει κοντά στην καταδίκη για ένα έγκλημα που δεν έκανε.

Την ώρα που η Κάτια προσπαθεί να καταλάβει πώς συνδέεται η Μάρθα με τον Χατζή, ο Φώτης ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος στο ξενοδοχείο όπου κρυβόταν ο άτυχος Χατζής.

Σύντομα η Κάτια και ο Φώτης στριμώχνουν τη Μάρθα να τους πει τι σχέσεις είχε με τον Χατζή. Αυτή αρνείται τα πάντα. Βλέποντας, όμως, ότι ο κλοιός στενεύει, αποφασίζει να φύγει με τη Μελίτη άμεσα από την Ελλάδα. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα επανέρχεται σιγά σιγά από το σοκ που πέρασε τις προηγούμενες μέρες.

Η πίστη της ότι η αγαπημένη της κόρη ζει της δίνει δύναμη. Ταυτόχρονα η Μελίτη αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα στη Μάρθα, καθώς ζητά επίμονα να δει τη μαμά της. Η μικρή έχει καταλάβει πως η Μάρθα της λέει ψέματα και προσπαθεί να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Μαρίνα.

Ο Κωστής και η Μαρίνα βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη της Μάρθας και τρέχουν στο σπίτι της για να βρουν τη Μελίτη, αλλά φτάνουν αργά. Η Μάρθα μαζί με τη Μελίτη έχουν ήδη φύγει. Η Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο και μοιράζεται μαζί του τις υποψίες της.

Όλοι ψάχνουν να βρουν τη Μάρθα με το παιδί. Η Μελίτη καταφέρνει να το σκάσει από τη Μάρθα. Προσπαθεί να βρει τρόπο να φτάσει στη Μαρίνα και τα καταφέρνει. Ευτυχισμένη απολαμβάνει την αγάπη της Μαρίνας και την αγάπη όλων.

Η βαριά σκιά της Μάρθας, όμως, εξακολουθεί να είναι πάντα πάνω τους, καθώς έχει βρει τρόπο να μείνει και πάλι αλώβητη.Οι ημέρες περνούν με την Κάτια να ετοιμάζεται για τη δίκη της που αρχίζει. Η αγωνία ότι μπορεί να καταδικαστεί την κυριεύει. Η δίκη ξεκινάει και ο Αργύρης, με την κάλυψη του Γιάννη, ξεκλέβει λίγη ώρα για να δει κρυφά την Κάτια.

Ο Στάθης ακούει κατά τύχη μια συζήτηση μεταξύ Ανδρέα και Ζωής και βγάζει το συμπέρασμα πως η Ζωή και ο Ανδρέας διατηρούν σχέση κρυφά από τη Ρένα. Οι καταθέσεις του Φώτη και του Αργύρη δημιουργούν ένα κλίμα υπέρ της Κάτιας. Ο εισαγγελέας κάνει μια πρόταση συμβιβασμού στη Μαρίνα που τη βάζει σε δίλημμα.Η δίκη της Κάτιας συνεχίζεται και η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για την αθώωση της μητέρας της ως το τέλος.

Όλοι ξέρουν πως το μεγάλο χαρτί τους είναι να τηρήσει η Εύα τη συμφωνία της με τον Αργύρη και να στηριχθεί έτσι το άλλοθι της Κάτιας. Η Εύα, όμως, επαληθεύει τις ανησυχίες τους. Καταπατά τη συμφωνία, το άλλοθι γκρεμίζεται και μαζί οι ελπίδες όλων. Η Μαρίνα, όμως, θα τολμήσει να ρισκάρει το ισχυρότερο χαρτί της. Θα καταφέρει να σώσει τη μητέρα της από το να καταδικαστεί για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει;

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved