Σβιτάιλο: Πήγε στο πάρτι του «Γυναίκα χωρίς όνομα» με τη νεογέννητη κόρη του
Media

Σβιτάιλο: Πήγε στο πάρτι του «Γυναίκα χωρίς όνομα» με τη νεογέννητη κόρη του

Ένας μεγάλος και πολύ ευχάριστος κύκλος έκλεισε χθες για τους συντελεστές της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται και ο Ιβάν Σβιτάιλο ήθελε να έχει κοντά του το πιο αγαπημένο του πρόσωπο. 

Και δεν είναι άλλη φυσικά από την μόλις πέντε μηνών κορούλα του, την οποία απέκτησε με τη σύζυγό του Σταυριάνα Γαρνάβου.

Ο ευτυχής μπαμπάς ο οποίος έχει αφοσιωθεί στον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του μπαμπά, βρέθηκε, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές στο τελευταίο γύρισμα που έγινε για την επιτυχημένη σειρά στην περιοχή του Σχοινιά και δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του τη μικρούλα του η οποία είναι μία γλύκα!

Η τελευταία σκηνή γυρίστηκε στην παραλία του Σχοινιά και φυσικά η ατμόσφαιρα μεταξύ των συντελεστών αυτής της τόσο επιτυχημένης τηλεοπτικής δουλειάς ήταν πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά μιας και πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια μαζί. Με την ευχή να ανταμώσουν στο μέλλον ξανά κάτω από τόσο καλές συνθήκες, όλοι τους γιόρτασαν το τέλος αυτής της συνεργασίας με ένα μίνι πάρτι που σχεδίασαν εκείνη την ώρα.

Φυσικά, ο Ιβάν Σβιτάιλο δεν άφησε ούτε στιγμή από την αγκαλιά του τη μικρούλα η οποία όπως φαίνεται, τού έχει κλέψει για πάντα την καρδιά.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε από τη συγκεκριμένη εμφάνισή τους στον Σχοινιά μπαμπάς και κόρη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved