Η νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» έρχεται και το cast εντυπωσιάζει
Media

Η νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» έρχεται και το cast εντυπωσιάζει

Την πρώτη ανάγνωση των σεναρίων έκαναν όλοι σι συντελεστές της νέας σειράς της ΕΡΤ 1 «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η ΕΡΤ 1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης, εντάσσοντας στο πρόγραμμα της καινούργια και ενδιαφέροντα τηλεοπτικά σίριαλ. Ανάμεσα σε αυτά είναι και π σειρά που φέρει τον τίτλο «Τα καλύτερά μας χρόνια» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από τον σταθμό τον Οκτώβριο σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα.

Σύμφωνα με το σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη, πρόκειται για μια ιστορία που με αφηγητή τον βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Το καστ έχει ήδη ολοκληρωθεί, οι πρώτες αναγνώσεις ξεκίνησαν και με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η παραγωγή της σειράς. Ιτους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε αγαπημένους ηθοποιούς όπως ο Μελέτης Ηλίας και η Κατερίνα Παπουτσάκη, που θα είναι οι γονείς, η Υβόννη Μαλτέζου, που θα υποδυθεί.τη γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου, που θα κάνει την πρωτότοκη κόρη, ο Δημήτρης Καπουράνης, που θα είναι ο μεγάλος γιος, και ο Μανώλης Γκίνης, που θα είναι ο μικρός. Τη θεία της οικογένειας Αντωνοπούλου θα ενσαρκώσει η Τζένη Θεωνά, σύμφωνα με το my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved