Elif: Μελέκ και Γιουσούφ γίνονται ζευγάρι!
Media

Elif: Μελέκ και Γιουσούφ γίνονται ζευγάρι!

Elif: Η Μελέκ μπορεί να πέρασε από μεγάλες δυσκολίες και δυστυχίες αλλά, όπως όλα δείχνουν, στα επόμενα επεισόδια θα βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιουσούφ.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Αρζού, η οικογένεια Εμίρογλου προσπαθεί να βρει ξανά τους κανονικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα της. Η Elif και η Ιντζί μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων, ενώ ο Γιουσούφ κάθε μέρα που περνάει δένεται ακόμη περισσότερο μαζί τους.

Ωστόσο, πλέον, δεν κρύβονται τα συναισθήματα του για τη Μελέκ. Και όσο οι μέρες περνούν, φτάνει η Γιορτή της Μητέρας και η Elif με την Ιντζί θέλουν να ετοιμάσουν μία έκπληξη στη Μελέκ.

Παράλληλα, εκείνη αποφασίζει να δεχθεί την επαγγελματική πρόταση του Τζεβαχίρ και να δουλέψει μαζί του προκειμένου να βοηθήσει τον Γιουσούφ οικονομικά με το βιβλιοπωλείο.

Την επόμενη μέρα, ο Γιουσούφ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν τη Μελέκ σε ένα μέρος για να κάνουν πικνίκ. Εκεί, η Ελίφ και η Ιντζί της χαρίζουν λουλούδια και της έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις. Όλη η οικογένεια περνάει ξέγνοιαστες ώρες.

Ο Γιουσούφ και η Μελέκ χαίρονται σαν μικρά παιδιά και νιώθουν δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν παίρνει το θάρρος να εξωτερικεύσει αυτά που νιώθει.

Την επόμενη μέρα η Μελέκ ανακοινώνει στην οικογένεια την απόφασή της να εργαστεί ξανά στη βιοτεχνία του Τζεβαχίρ. Ο Σελίμ διαφωνεί και η Μελέκ του εξηγεί πως πρέπει να δουλέψει για να ξεπληρώσει τον Γιουσούφ.

Εν τω μεταξύ, ο Γιουσούφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ και σκέφτεται πως θα μπορούσε να την κάνει πολύ ευτυχισμένη εάν ήταν μαζί, καθώς αγαπά πολύ και την Elif.

Αργότερα, ο άντρας εκπλήσσεται όταν η Μελέκ του ανακοινώνει πως θα πιάσει ξανά δουλειά στη βιοτεχνία του Τζεβαχίρ και καταλαβαίνει πως το κάνει για εκείνον επειδή πήρε δάνειο. Της εξηγεί πως δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό αλλά η Μελέκ θέλει να βοηθήσει.

Οι εργάτριες χαίρονται όταν βλέπουν τη Μελέκ, όχι όμως και η Μπαχριγιέ, ενώ ο Τζεβαχίρ την πλησιάζει και της ζητάει συγγνώμη για όσα έγιναν στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή, η Elif είναι στο βιβλιοπωλείο μαζί με τον Γιουσούφ και διαβάζει. Δύο φοιτητές της Νομικής αναζητούν κάποια σπάνια βιβλία στο μαγαζί και όταν βλέπουν την Elif θεωρούν πως είναι κόρη του.

Ο Γιουσούφ τους λέει πως δεν είναι αλλά τη νιώθει σαν δικό του παιδί και τότε συνειδητοποιεί και πάλι πως θέλει να γίνει πραγματική οικογένεια με τη Μελέκ. Το βράδυ, και ενώ όλοι κοιμούνται, Μελέκ και Γιουσούφ συγκρούονται στον διάδρομο και δεν μπορούν πια να κρύψουν τα αισθήματα τους.

Ωστόσο, και πάλι δεν κάνει κάποιος κίνηση. Η Μελέκ φοβάται μην πληγωθεί ξανά, ενώ εκείνος δεν θέλει να κάνει κάτι που να προσβάλλει τη γυναίκα. Την επόμενη μέρα, οι φοιτητές προτείνουν στον Γιουσούφ να κάνει το βιβλιοπωλείο του καφέ - βιβλιοπωλείο και εκείνος βρίσκει πολύ ωραία την ιδέα τους.

Ο Ορχάν τον επισκέπτεται στο βιβλιοπωλείο και ο Γιουσούφ μοιράζεται μαζί του την ιδέα για το καφέ - βιβλιοπωλείο και εκείνος τη βρίσκει πολύ καλή. Αργότερα, η Μελέκ, ο Γιουσούφ η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ συζητούν για τον Πουσούφ και το βιβλιοπωλείο και η πρώτη ενθουσιάζεται με την ιδέα και του λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει.

Πράγματι, η γυναίκα αρχίζει να φτιάχνει τραπεζομάντηλα και μαζί με τον Ορχάν βοηθούν τον Γιουσούφ να ετοιμάσει το καφέ - βιβλιοπωλείο. Ο τελευταίος είναι ενθουσιασμένος αλλά ο Ορχάν του λέει πως είναι ενθουσιασμένος επειδή θα περνάει περισσότερο χρόνο μαζί με τη Μελέκ.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved