Τελικός J2US: Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που διεκδικούν τη μεγάλη νίκη!
Media

Τελικός J2US: Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που διεκδικούν τη μεγάλη νίκη!

Τελικός J2US: Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός του J2US και φυσικά η αγωνία κορυφώνεται για το ποιο ζευγάρι επωνύμων θα καταφέρει τελικά να πάρει τη μεγάλη νίκη. 

Το λαμπερό σόου του Open, αν και ξεκίνησε με πολλές αντικειμενικές δυσκολίες -εν μέσω κορονοϊού- κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και να μονοπωλεί τα Σαββατόβραδά τους.

Και αυτό γιατί το Just The Two Of Us μπορούσε κάθε Σάββατο βράδυ να ψυχαγωγήσει, να συγκινήσει, να διασκεδάσει το κοινό που κάθε εβδομάδα ψήφιζε το αγαπημένο του ζευγάρι.

Και στον ημιτελικό του περασμένου Σαββάτου ήρθε η μεγάλη ανατροπή αφού το κοινό με την ψήφο του έβγαλε εκτός ένα από τα ζευγάρια φαβορί, την Έρρικα Πρεζεράκου και τον Άρη Μακρή.

Στη θέση τους, οι τηλεθεατές κράτησαν τον πάντα διασκεδαστικό και χαρούμενο Τρύφωνα Σαμαρά με την παρτενέρ του Χαρά Βέρρα οι οποίοι δεν είχαν πάρει ποτέ παραπάνω από 8 σε βαθμολογία από κάποιο κριτή. Απέδειξαν όμως πως όταν έχουν κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, μπορούν να κερδίσουν τα πάντα, και γιατί όχι; Και τη μεγάλη νίκη.

Η πορεία του Τρύφωνα και της Χαράς μέσα στο παιχνίδι ήταν... φαντασμαγορική, αν μη τι άλλο αφού επέλεγαν να τραγουδούν επιτυχίες της εποχής ή τραγούδια που δεν είχαν... πολλά λόγια μιας και ο Τρύφωνας σπάνια κατάφερνε να θυμηθεί τους στίχους του κομματιού.

Από την πλευρά τους η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης ή αν προτιμάτε, Φώτης Καρακώστας όπως συχνά μπερδευόταν και τον αποκαλούσε ο Σταμάτης Φασουλής, είχαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του σόου ανοδική πορεία.

Η γνωστή παρουσιάστρια απέδειξε το ταλέντο της και στο τραγούδι και πολλές φορές καθήλωσε την κριτική επιτροπή με τις ερμηνείες της. Άλλες φορές όμως βρέθηκε σε ένταση μαζί τους με τη Δέσποινα Βανδή μάλιστα στον ημιτελικό να της εκφράζει το παράπονό της, τονίζοντας πως τη στενοχωρούσε που η Βίκυ μόνιμα είχε έναν αντίλογο σε όλα όσα άκουγε από τους κριτές.

Όσο για την Κόννυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό, όπως έχουν πει και οι κριτές, από την πρώτη στιγμή υπήρξαν... μαγικοί, απέδειξαν πόσο ταλαντούχοι είναι και είναι το μοναδικό ζευγάρι που έχει βαθμολογηθεί τόσες πολλές φορές με 10άρια. Και πράγματι ο γνωστός χορογράφος και η πολυτάλαντη Κόννυ χάρισαν έναν άλλο, σχεδόν χολιγουντιανό αέρα στο σόου.

Ποιο ζευγάρι πιστεύετε ότι θα είναι οι μεγάλες νικητές του σόου; Όλα παίζουν και όλα είναι ρευστά μέχρι την τελική αποψινή ανακοίνωση το παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη, ψυχή του σόου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved