Τελικός J2US: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και η μεγάλη έκπληξη στον Τρύφωνα!
Media

Τελικός J2US: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και η μεγάλη έκπληξη στον Τρύφωνα!

Τελικός J2US: Ο χθεσινός μεγάλος τελικός του J2US τα είχε όλα. Κέφι, μπρίο, τραγούδι, χορό, σόου και φυσικά πολλά χαμόγελα. 

Το κλίμα ήταν σε γενικές γραμμές ενθουσιώδες και φυσικά και τα τρία ζευγάρια των φιναλίστ είχαν τον ίδιο στόχο, την κατάκτηση της νίκης.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, το μόνο που ακουγόταν ήταν τα... τσιρίγματα της Κόνι Μεταξά η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε καταφέρει μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό να πάρουν το μεγάλο έπαθλο.

Οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν εκείνη την ώρα με όλους τους πρώην συμπαίκτες τους να τούς συγχαίρουν για τη μεγάλη τους νίκη.

Το μεγάλο outsider που λίγο ήθελε να κλέψει τη νίκη από Μεταξά-Ξιαρχό, ο Τρύφωνας Σαμαράς, δέχτηκε στο τέλος του σόου και μία μεγάλη έκπληξη.

Μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό είχε τα γενέθλιά του και ο καλός του φίλος Νίκος Κοκλώνης δεν μπορούσε να τον αφήσει... παραπονεμένο στο φινάλε του λαμπερού σόου. Χωρίς να το περιμένει, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του μία τεράστια τούρτα με τη μορφή του και κεράκια που κλήθηκε να σβήσει αφού προηγουμένως οι πρώην συμπαίκτες του τού τραγούδησαν το Happy Birthday.

Κάπως έτσι ένα όμορφο και φαντασμαγορικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του με την υπόσχεση από τον Νίκο Κοκλώνη ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου... Δείτε φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του σόου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved