Media

Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν πήγα στο J2US για να βγω πρώτος αλλά για να περάσω ωραία

Gossip-tv Team

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα που βγήκαν τρίτοι στο J2US μίλησαν για την αγάπη του κόσμου που τους έστειλε στον τελικό.

Το ζευγάρι που άφησε το στίγμα του με το δικό του τρόπο στο λαμπερό σόου του Open TV το οποίο έριξε αυλαία το Σάββατο, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι #not και μίλησε για τη συμμετοχή του και γενικότερα την εμπειρία που αποκόμμησε από το παιχνίδι.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, με εμφάνιση που θύμιζε... τελικό, για ακόμα μία φορά ευχαρίστηκε το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη που έδειξε στον ίδιο και την παρτενέρ του, τονίζοντας πως αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα κατάφερναν οι δυο τους να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Μπορεί να βγήκαν τρίτοι σε σειρά στο φινάλε του Just The two of Us όμως στην πραγματικότητα ήταν... πρώτοι στη σειρά στις καρδιές των τηλεθεατών που κάθε Σάββατο περίμεναν πώς και πώς να δουν Τρύφωνα και Χαρά να εμφανίζονται στο πλατό του J2US.

Ο Τρύφωνας από την πλευρά του τόνισε: «Δεν πήγα στο J2US για να βγω πρώτος αλλά για να περάσω ωραία» ενώ για ακόμα μία φορά, απευθυνόμενος στον φίλο του Νίκο Κοκλώνη τού επισήμανε πως δεν έχει απολύτως κανένα παράπονο από εκείνον.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved