Media

Ρίτα Αντωνοπούλου: «Η γνωριμία μου με τον Μικρούτσικο ήταν κινηματογραφική!»

Gossip-tv Team

Η Ρίτα Αντωνοπούλου διηγήθηκε στη εκπομπή φλΕΡΤ τον τρόπο με τον οποίο έγινε η γνωριμία και η απαρχή της συνεργασίας της με τον Θάνο Μικρούτσικο.

Βαθύτατα συγκινημένη για τις επερχόμενες συναυλίες-αφιέρωμα στον αξέχαστο μουσικό, η γνωστή ερμηνεύτρια θυμήθηκε πώς ήταν η πρώτη της επαφή μαζί του, μετά από την οποία είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

"Εγώ ήθελα να δουλέψω μαζί του αλλά δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν θα πάρουν ποτέ τηλέφωνο και δεν θα πλησιάσουν ποτέ κάποιον. Αλλά ήξερα τον Γιάννη Κούτρα και δουλεύαμε μαζί και του είχα πει κάποια στιγμή 'αν ξέρεις ότι ο Θάνος χρειάζεται κοπέλα, πες ότι υπάρχω'. Και έτσι κάπως έγινε τον Σεπτέμβριο του 2006" είπε μεταξύ άλλων η Ρίτα Αντωνοπούλου και συνέχισε:

"Είχα πάει και τους είχα ακούσει σε μία συναυλία στην Αργυρούπολη και μου τον σύστησαν και μου είπε ότι εντάξει, θα με ακούσει μετά από δύο εβδομάδες και μέχρι τότε να ετοιμάσω 4 τραγούδια με το σκεπτικό ότι με αυτά τα 4 θα με διάλεγε ανάμεσα από άλλους 200. Καταλαβαίνεις τι έπαθα εγώ. Και άρχισα να ψάχνω δικά του τραγούδια και ετοίμασα διάφορα.

Και πήγα εκεί τρεμάμενη και αφού μου έκανε έναν μεγάλο πρόλογο μου λέει "Τι έχεις ετοιμάσει;" και εγώ του είπα ποια είχα ετοιμάσει. Και μου λεέι "αν σου έλεγα να μην πεις κανένα από αυτά και να πεις κάτι άλλο, ποιο θα έλεγες;". Και μου ήρθε εκείνη την ώρα το "Αυτή η νύχτα μένει"... Και πήγε κάθισε στο πιάνο, έπαιξε το μισό, τραγούδησα και θυμάμαι, σταμάτησε, πήρε την πίπα του και μου είπε 'εντάξει κορίτσι μου, θα συνεργαστούμε" και εγώ εκεί έπαθα... Το κατάλαβα αφού βγήκα από το σπίτι που έβαλα τα κλάματα γιατί συνειδητοποίησα ότι δεν είχα plan B. Δηλαδή δεν είχα κάτι στο μυαλό μου αν μου έλεγε όχι. Μέσα μου πίστευα ότι αν με ακούσει θα καταλάβει ότι ταιριάζω στη μουσική του".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved