Big Brother: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επαναφορά του reality
Media

Big Brother: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επαναφορά του reality

Big Brother: Το ριάλιτι του εγκλεισμού θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους 16 παίκτες.

Το κόνσεπτ, γνωστό. Δεκαέξι άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και με τελείως διαφορετικές καταβολές καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς ίντερνετ, social media και τηλέφωνο, θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και όλα αυτά για να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το «Big Brother» επιστρέφει 9 χρόνια μετά τον τελευταίο του κύκλο στον Alpha, με παρουσιάστρια τότε τη Ρούλα Κορομηλά. και 19 χρόνια από το πρώτο κύκλο στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αυτή τη φορά την παρουσίαση θα αναλάβει ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος επιχειρεί πρώτη φορά να μπει σε αυτό τον ρόλο, ενώ δεν αποκλείεται μαζί του να υπάρχουν και δύο κυρίες που θα αναλάβουν τον σχολιασμό των όσων θα συμβαίνουν στο σπίτι. Η πρεμιέρα έχει ήδη οριστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Οι ιθύνοντες του καναλιού δεν θέλουν να ρισκάρουν μια ακόμη αναβολή της πρεμιέρας -είχε οριστεί στις 15 Μαρτίου και είχε αναβληθεί λόγω του κορονοϊού- σε περίπτωση ενός νέου κύματος της πανδημίας. Και,αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος. Παράλληλα, στον ΣΚΑΪ θέλουν να προλάβουν να ξεκινήσουν πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα το μεγάλο αντίπαλο δέος, το «GNTM» στο Star για να κερδίσουν έδαφος.

Το σπίτι του «Big Brother» οι δοκιμασίες και οι αποχωρήσεις

Η κατοικία που θα υποδεχτεί τους παίκτες και βρίσκεται στο Κορωπί, είναι έτοιμη εδώ και καιρό. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ., που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

Για τη διαμόρφωση του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα,από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν. Ωστόσο όταν θα... εισβάλουν οι παίκτες δεν θα μένουν στο σπίτι... αραχτοί. Κάθε εβδομάδα θα περνούν από πρωτότυπες δοκιμασίες που θα ταράζουν τις ισορροπίες μεταξύ τους, καθώς από το αποτέλεσμα θα κρίνεται αν θα εξασφαλίζουν ή όχι τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό για τις απαραίτητες αγορές.

Όπως καταλαβαίνετε, από την επιτυχία ή όχι της αποστολής θα εξαρτάται ο τρόπος διαβίωσης τους. Κάποιοι θα ζουν στην απόλυτη χλιδή και οι υπόλοιποι με τα εντελώς απαραίτητα. Παράλληλα, θα υπάρχουν και μικρές αποστολές που θα τους δίνουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα και προνόμια.

Και μέχρι εδώ κάπως καλά. Τα δύσκολα θα έρχονται όταν οι συγκάτοικοι θα καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Η τελική απόφαση, ωστόσο, για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.

Οσο για τις μέρες και ώρες μετάδοσης του προγράμματος; Οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τη ζωή των συμμετεχόντων δύο ώρες την ημέρα (23.00 εως 01.00), Δευτέρα έως Σάββατο, ενώ το Ιive της Κυριακής θα ξεκινά στις 21.00.

Οι αιτήσεις και οι παίκτες

Στην πρώτη μετάδοση του τρέιλερ του καναλιού για τη συγκέντρωση δηλώσεων συμμετοχής οι υποψήφιοι έφτασαν τους 11.000.

Οι παίκτες επιλέχθηκαν. 16 στον αριθμό, αλλά στη μετά καραντίνα εποχή, οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να αναζητήσουν... νέο αίμα σε περίπτωση που κάποιοι από τους παίκτες άλλαζαν γνώμη ή δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved